TO ONEIΡΟ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ,ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ...


Σήμερα μπορεί αλλιώς να τα είχαμε υπολογήσει και αλλιώς να μας έκατσαν ,αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο ,αυτός είναι ο αθλητισμός και όσο χάνουμε μέσα στα γήπεδα δε μπορούμε παρά να πεισμώνουμε κι άλλο για να γινόμαστε καλύτεροι.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάμε στην Λιέγη με κατεβασμένα τα χέρια και χωρίς κίνιτρο ,η σημερινή γκέλα (γιατί για γκέλα πρόκειται..) μας βοηθάει ώστε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που με διπλό ,σχεδόν το κλειδώνουμε ,στο κύπελλο που δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να το χάσουμε και στις 21/3 που είναι το ματς της χρονιάς με τον γαύρο και πρέπει να κάνουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ εμφάνιση και να του προσφέρουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ταπείνωση.

Όσο για την Ευρώπη ,αν τελικά δεν έρθει η πρόκριση απο το Βέλγιο ,αυτό δεν μας πτοεί καθόλου. Του χρόνου ,όπως όλα δείχνουν ,μας περιμένει το champions league για να ζήσουμε κι άλλες μαγικές βραδιές και με σωστές και...μεγάλες κινήσεις να κάνουμε πορείες που αρμόζουν στο όνομα του Συλλόγου..

Σχόλια

  1. Αυτό το παιχνίδι δείχνει για άλλη μια φορά την αδυναμιά του Νιόμπλια να προσεγγίσει σημαντικα ματς σωστά. Μέχρι στιγμής το έχει κάνει μια φορά με τη Ρόμα εκτος. Αν τα έκανε αυτά ο Κατε θα τον είχατε κρεμάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα εκανε ο Τεν Κατε...
    και μπορω να πω οτι καναμε υπερβολικη υπομονη με αυτον και ειχε αρκετες ευκαιριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου