ME ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!


Ένα απο τα στοιχεία που παρατηρούμε στον φετινό Παναθηναϊκό και του έχουν δώσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τις καλές πορείες σε Κύπελλο και Ευρώπη ,είναι τα ξεσπάσματα με γκολ που κάνει κατα την διάρκεια του ματς. Και προσέξτε ,μιλάω για ξεσπάσματα με γκολ και όχι απλά με έναν καλό ρυθμό και χαμένες ευκαιρίες. Κάτι τέτοιο είναι λογικό να υπάρχει ,όμως οι χαμένες ευκαιρίες δεν σου δίνουν καμία κούπα και δεν πας πουθενά.

Αυτό το στοιχείο τις προηγούμενες χρονιές δεν το είχαμε. Πότε μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο και τελειώναμε όλα τα ματς με ένα ξέσπασμα ενός τετάρτου ,χωρίς να έχουμε κάνει ευκαιρία πριν στον αγώνα; Και αυτό δεν είναι σημάδι τύχης ,γιατί αν ήταν έτσι θα έβαζες το πρώτο γκολ και μετά σιωπή. Εδώ μιλάμε για ξεσπάσματα που όταν βάλεις το πρώτο γκολ ,η επιθετική σου γραμμή παίρνει φωτιά και πυρπολεί χωρίς έλεος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τελευταία ματς με Ρόμα και Λεβαδειακό.

Αυτό θα το δικαιολογούσα ,σίγουρα ως την ποιότητα των ποδοσφαιριστώ που έχουμε απο το κέντρο και μπροστά ,αλλά και του πάθους που ξεχειλίζει για κούπες και διάκριση απο συγκεκριμένους παίκτες. Βλέπεις τον Σισέ να είναι τρελαμένος σε όλο το ματς και μόλις του βγει το πρώτο γκολ ,μπαμ κολλάει και το δεύτερο και ανεβαίνει και όλη η ομάδα. Έχεις τον Λέτο μέσα και ανα πάσα στιγμή μπορεί να μπουκαρει μέσα στην περιοχή και να σου κάνει γκολ (για αυτό και δεν πρέπει να βγαίνει ποτέ αλλαγή!!).

Αυτά τα ξεσπάσματα που έχουμε ,μακάρι να μας βοηθήσουν και στους επόμενους αγώνες και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου