ENAΣ ΠΟΝΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ...


Ομάδα και κόσμος κάνανε σήμερα αυτό που έπρεπε και πήρανε το καθοριστικό διπλό για το πρωτάθλημα. Με ένα άνετο και απόλυτο 0-3 ,φιγουράρουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μόλις 2 στροφές πριν το τελος. Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η αποστολή ,είναι η κατάκτηση ακόμη ενός πόντου στο ματς με τον Ηρακλή που αναμένεται να γίνει μια μίνι-φιέστα.

Για το ματς δεν θα πούμε πολλά. Οι παίκτες έπρεπε να πάρει την νίκη και την πήρε ,ο κόσμος έπρεπε να δώσει το παρών και το έκανε ...οι αγωνιστικές αναλύσεις και αν παίξαμε με το σωστό σχήμα ή όχι σε κάτι τέτοιες μέρες δεν μετράνε και λίγη σημασία έχουν. Αυτά θα τα κοιτάξουν οι αρμόδιοι το καλοκαίρι απο τους οποίους περιμένουμε πολλά ,αλλά έχουμε καιρό για να πούμε και περί αυτού του θέματος.

Ας αφήσουμε την γκρίνια και την εσωστρέφεια και ας γιορτάσουμε όπως πρέπει αυτό το πρωτάθλημα ,που θα είναι η απαρχή της πράσινης και καθαρής αυτοκρατορίας. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εξαφανίσουμε τους γαύρους μια και καλή.

Πλέον απομένουν 2 ματς για το πρωτάθλημα ,τα οποία και θα πάρουμε γιατί είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και η κατάκτηση του κυπέλλου που είναι απαίτηση απο την μεριά του κόσμου και υποχρέωση απο την πλευρά της ομάδας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!

Σχόλια