ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

Ο Ολυμπιλαγός Σ.Φ.Π. εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ για την πορεία τους μέχρι τον σημερινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την εμφάνιση τους σε αυτόν παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το κύπελλο. Δυστυχώς ο φίλαθλος κόσμος δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεοπτικά τον σημερινό τελικό στον οποίο μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το ερώτημα, πως είναι δυνατόν σε κάθε μεγάλο παιχνίδι τα «λάθη» των διαιτητών σε κρίσιμα σημεία να είναι όλα ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό και καταδικαστικά για τους αντιπάλους του. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο πάθος για την κορυφή

Συνεχίστε με την ίδια προσπάθεια και το ίδιο πάθος ,ώστε κάθε ασέλγεια μας προς το σωματείο σας ,να έχει και διαφορετική αίσθηση.
Συνεχίστε να διαμαρτύρεστε για διαιτησίες και να μην αναγνωρίζεται την σαφή υπεροχή μας.

Κάθε χρόνο θα σηκώνουμε κούπες και με διαφορετικό τρόπο .Φέτος σας βιάσαμε στον τελικό κυπέλλου ,φέτος θα πάρουμε πρωτάθλημα μέσα στο μπουρδέλο σας..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/10 12:04 π.μ.

    ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου