ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ!


Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πάρει το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας και οικονομικών. Είδαν όλοι την φάση στον αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου που είναι ο ορισμός του πέναλτι. Και το πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης είναι αμφισβητούμενο. Η διαιτησία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσουν το πρωτάθλημα ένας από τους δύο «μεγάλους» της Αθήνας.

Tάδε έφη Βίκτωρας Μητρόπουλος 

Θα μου πείτε τώρα ,για ποιο λόγο βάζεις τις δηλώσεις ενός απατεώνα κι τι σχέση έχουν με τον Σύλλογο.

Αυτός ο κύριος λοιπόν για όσους δεν γνωρίζετε διαθέτει διαρκείας στα επίσημα του οακα μαζί με τον γιο του και παρακολουθεί τα ματς του Συλλόγου μας. Με λίγα λόγια η παε ,του έχει εκδώσει διαρκείας επιτρέποντας του ,να πατάει στο γήπεδο.

Επειδή στην Ελλάδα πολλοί ξεχνάνε και μάλιστα πολύ γρήγορα..να θυμήσουμε πως το αγνό παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου ,ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν επι σειρά ετών πρόεδρος στην ΕΠΑΕ όταν η παράγκα μεσουρανουσε και βοηθούσε τον αδελφό του και τον πρακτορα να στήσουν το μεγαλύτερο σε διάρκεια και βάθος έγκλημα στον ελληνικό αθλητισμό ,επιβάλλοντας τον γαύρο ως μόνιμο πρωταθλητή.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ,ύστερα απο πολλά χρόνια εμφανίστηκε στην πρώτη συνέντευξη της ΠΕΚ ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου. Πολλοί είτε αγνόησαν ,είτε δεν θέλησαν να ασχοληθούν περαιτέρω με την πάρτη του μιας και τότε μας καίγανε άλλα θέματα.

Την επόμενη χρονιά βγήκε στο προσκήνιο και διεκδίκησε τις εκλογές απο τον Γκαγκάση και τον Πιλάβιο. Ο κλέψας του κλέψαντος δηλαδή .Και είχε το θράσσος και μίλαγε για καθαρό και υγιές ποδόσφαιρο ,αυτός που βοήθησε μαζί με τον αδελφό ,όσο κανείς άλλος, να μολύνει τον ελληνικό αθλητισμό και να διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα.

Αυτός λοιπόν ο απατεώνας έχει το θράσσος και πατάει στο γήπεδο ,με διαρκείας εκδιδόμενο απο την ίδια μας την παε!! Αυτός που γονάτισε τον Σύλλογο στα τέλη του 90 και τον μάτωσε όσο δεν πάει. Απορρούμε πραγματικά πως τον ανέχονται όσοι τον βλέπουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο και δεν τον έχουν πετάξει ακόμη έξω με τις κλωτσιές.

Και έρχεται σήμερα αυτή η ντροπή των αρσενικών ,να μιλήσει για ευνοϊκή διαιτησία απο μεριάς Παναθηναϊκού και γαύρου. Και βάζει στην ίδια ζυγαριά ένα κανονικό πέναλντυ που δώθηκε ,με ένα κραχτό που δεν σφυριχτηκε ποτε!! Μιλάει για παράγκες ,αυτός που έστηνε κώλους για να ξεχρεώσει και είχε στήσει ό,τι παιχνίδι υπήρχε.

Απλά απορρούμε πως έχει το θράσσος και πατάει στο γήπεδο και ελπίζουμε την προσεχή Κυριακή να συζητάμε για τον...άκομψο τρόπο που έφυγε απο την κερκίδα!

Μπείτε στον κόπο και διαβάστε το παρακάτω άρθρο..
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=125736&dt=10/09/2000

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου