ΝΑ ΤΟΣ ΠΑΛΙ..

Τελικά ή εμείς το επιδιώκουμε ή αυτός προκαλεί. Δεν έχει ούτε ενδιαφέρον να ρωτήσουμε ποια εφημερίδα θα μπορούσε να αναπολήσει τον συγκεκριμένο παίκτη και γιατί όχι...και τις τότε εποχές που τα αρπάζανε μια χαρά.

Ότι ονειρευεσε την ...χρυσή εποχή του Τζίγγερ το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.
Ότι αν είχες έστω και 1% πιθανότητα να γυρίζαν όλα 3 χρόνια πίσω ,θα την διεκδικούσε μέχρι τελικής πτώσεως..και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά.
Αλλά ρε Κωστάκη νταξει ,μην το ξεφτυλίζεις το θέμα.. ποιος Ν Ντόι ; Αυτός που με το που έπιανε μπάλα έπεφτε κάτω; Το μαύρο διαμάντι ,όπως τον αποκαλούσατε; Και που έβαλε γκολ στον γαύρο ,τι; Θυμάσαι πόσα είχε χάσει μετά;;

Η νέα εποχή παίρνει φέτος νταμπλ ,τίποτα δεν θα μειώσει αυτήν την επιτυχία και κανένας. Και του χρόνου πάμε για καλύτερα..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/10 3:55 π.μ.

    Ηρεμία, Ψυχραιμία, Υπομονή...
    Παίρνουμε το νταμπλ και στη συνέχεια ο καθένας θα απολογηθεί... Τι πήγε στραβα και τι έκανε σωστά...
    Πάντως περίμενα να βάλετε και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ¨πετάξτε τις φανέλες¨... Γιατί κι αυτοί πρέπει να ντρέπονται... Δε λέω να τους βρίσει επειδή έχασαν, αλλά με τέτοια πρωτοσελιδα δεν γίνεται δουλεια... Από το 1 άκρο στο άλλο πάμε...
    Υπομονή... 2 νίκες και βλέπουμε τα υπόλοιπα μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε κανονικά ούτε του Γκότζου θα βάζαμε ,αλλά ήταν κάτι παραπάνω απο προκλητική η αναφορά του στην παικτούρα που ακούει στο όνομα Ν Ντόι.

    Έχουμε ξαναγράψει απο εδώ πως πλέον γκότζος και δημητράκης έχουν μπει στην ίδια μοίρα για εμάς. Ο ένας κάνει εσωτερικό πόλεμο και αναπολεί τον Τζίγγερ και ο άλλος είναι λαικιστής σε σημείο που να ξεπερνάει την γελοιότητα. Άσε που νομίζει πως απευθύνεται σε αγέλη απο πρόβατα ..

    Όπως και να χει ,καμία απο τις 2 εφημερίδες δεν εκφράζει πλέον τον κόσμο του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου