ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!


Σίγουρα ,κανείς δεν μιλάει για άδικη ήττα ή αλλοίωσητ του αποτελέσματος ,αλλά πείτε μου ειλικρινά ,έχετε δει ποιο γελοία ευρωπαϊκή ομάδα τα τελευταία χρόνια; Εγώ προσωπικά ,τέτοιους καραγκιόζηδες ,δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναπετύχοι. Οι τυπάδες πέφτανε απο την αρχή του ματς ,κάνανε καθυστερήσεις με προκλλητικούς τρόπους ,διαμαρτυρόντουσαν όλη την ώρα και γενικά πήγαινανε το ματς όπως αυτοί θέλανε.

Και φυσικά όλα αυτά ,με την ανοχή του διαιτητή που έπαιζε το παιχνίδι τους και τους άφηνε να το πάνε όπως αυτοί θέλουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην αρχή του β ημιχρόνου που είχαμε βάλει το γκολ και είχαμε έναν ρυθμό ,όταν τους κάναμε ένα φάουλ και απο το πουθενά έπεσε όλη η ομάδα τους στον διαιτητή για διαμαρτυρίες...αποτέλεσμα; 10 λεπτά ,να μην παίζεται ουσιαστικά μπάλα.

Βέβαια το όσκαρ του μεγαλύτερου καραγκιόζη το παίρνει ο τερματοφύλακας τους ,που για να κάνει επαναφορά παιρνάγανε χωρίς υπερβολή ,2 λεπτά!!

Δεν ξέρω ,πάντως ο Λεβαδειακός του Κομπότη ,λιγότερες καθυστερήσεις έκανε. Αυτά πρέπει να τα βλέπει η uefa ,όπως και την αυστηρότητα που πρέπει να επιδικνύει ο εκάστοτε διαιτητής όταν εμφανίζονται τέτοιες γελοίες ομάδες..

Σχόλια