ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΤΡΑ

 
Όταν κερδίζεις την ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της ,με τα...δεύτερα σε ματς που κρίνεται η πρωτιά ,τότε σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι πρόκειται για ένα μίνι κατόρθωμα. Χωρίς τους Αγκάμες ,Ζαγκούμνι ,Σαμίκα και Χριστοφιδέλη και με έναν σούπερ Ντονά να το χει πάρει...προσωπικά η ομάδα μας κέρδισε μέσα στην ΠΡΑΣΙΝΗ πάτρα με 1-3.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στα παιδιά που δώσανε δυναμικό παρών και για ακόμη ένα ματς στην πόλη τους ,δώσανε το χρώμα και την ατμόσφαιρα που πρέπει. 

Και όπως ήταν λογικό ,όλοι οι παίκτες και ο προπονητής μιλήσαν για την τρομερή παρουσία του και ευχήθηκαν να έχουν παρόμοια συμπαράσταση και στην Γλυφάδα. Τώρα να πούμε ότι θα την έχουν; Κανονικά πρέπει και μακάρι αλλά...

...φαίνεται πως το στοίχημα με το τμήμα έχει χαθεί για τα καλά. Οκ ,μακριά η Γλυφάδα αλλά δε γίνεται και απο την άλλην να γυρνάμε τις πλάτες μας. Δεν είναι σωστό και δεν είναι Παναθηναϊκή συμπεριφορά. Και ας μην πατάνε αυτοί που μένουν μακριά και η απόσταση είναι δυσβάσταχτη. Οι νότιοι δεν μπορούν ;Αφού άνετα το γεμίζουν..

Πραγματικά είναι κρίμα ,οποιοδήποτε τμήμα μας να αγωνίζεται σε άδεια κλειστά. Και προφανώς τα ίδια ισχύουν και για την ...συμπαράσταση μας στο γυναικείο τμήμα.

ΥΣ: Παντως αν προκριθεί στους τελικούς η πάτρα ,έχουν να δουν απίστευτες κερκίδες τα μάτια μας με τους πατρινούς..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου