ΚΟΛΑΣΗ ,ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..


...και προφανώς η λέξη κόλαση δεν αναφέρεται σε δυναμιτάκια ,καπνογόνα κτλ που έχουν στόχο τον πάγκο του γαύρου. Για να ξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε.

Ο γαύρος έκανε ένα καλό στον εαυτό του το προηγούμενο Σάββατο ,αλλά προκάλεσε και πολλά κακά που θα τα αντιμετωπίσει στην πορεία. Οι πρώτες συνέπειες ήρθαν εχτές. Ένα κολασμένο οακα στο πόδι να μην τους αφήνει σε ησυχία και να δημιουργεί ίσως την καλύτερη κερκίδα σε διάρκεια και ποιότητα που έχει γίνει ποτέ στο κλειστό. Όλος ο κόσμος ,μέχρι ΚΑΙ τα επίσημα να συμμετέεχει στον ρυθμό που έδινε το πέταλο και κάθε επίθεση των υποανάπτυκτων να μοιάζει με μαρτύριο. Και επαναλαμβάνω...ίσως η χθεσινή ατμόσφαιρα ,να είναι η πιο κολασμένη που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Όπου κι αν κοίταζες έβλεπες μάτια που ζητούσαν εκδίκηση και αποκατάσταση της αλήθειας.

Οι παίκτες έπαιζαν με τέτοιο πάθος που δεν σου άφηνε καμμιά αμφιβολία ότι μπορεί να χάνανε αυτό το ματς. Έχει θιχτεί για τα καλά ο εγωισμός τους και το απέδειξαν χθες.

Ο γαύρος με την κατάκτηση του κυπέλλου ,το μόνο που εξασφάλισε ,είναι επισκέψεις στο οακα που θα του βγαίνει η πίστη και θα μαρτυράει.

Σχόλια