ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!


Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφασή μου για αποχώρηση από την προεδρία της ΠΑΕ θέλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεπώς, τόσο η ομάδα όσο και η διοίκηση ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτές και ούτε πανηγυρίζουμε πρόωρα ούτε στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας. Καμία λοιπόν απόφαση σχετική με τις διοικητικές εξελίξεις δεν έχει ληφθεί και στο βαθμό τουλάχιστον που με αφορά προσωπικά, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη λήξη της θητείας μου. 

Tάδε έφη Νικόλας Πατέρας

Το χαμε ξαναγράψει και πιο παλιά ,πως όσο φτάνουμε στο τέλος της αγωνιστικης περιόδου ,τόσο θα φουντώνουν και οι φήμες περι αποχώρησης του προέδρου μας. Σήμερα εντελώς ξαφνικα ,οι περισσότερες εφημερίδες ασχολήθηκαν με την υποτιθέμενη φυγή του Πατέρα απο την προεδρία της παε. Και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό..

Καλώς ή κακώς όλοι γνωρίζουμε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει δυσανασχετίσει με την στήριξη που έχει ο Πατέρας απο τον κόσμο ,μιας και κάτι τέτοιο σημαίνει πως χάνουν και τις τελευταίες τους ευκαιρίες να ανατρέψουν την καινούργια κατάσταση που δημιουργείται επιτέλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και επειδή με το που τελειώσουν πρωτάθλημα-κύπελλο ,θα πέσουν οι μάσκες και θα...βγουν τα μαχαίρια ,ο κόσμος πρέπει να έχει ξεκάθαρη θέση. Μπορεί κάποιοι να λένε πως αυτά δεν είναι δουλειά του κόσμου ,αλλά με κάτι τέτοιες κινήσεις καθορίζεται το μέλλον του Συλλόγου. Ο κόσμος σε όσα ματς έχουν απομείνει ,πρέπει να πάρει θέση!

Για μένα θεωρείται αυτονόητη η στήριξη στο πρόσωπο του Πατέρα. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ,επιτέλους βρήκε έναν πρόεδρο μάγκα ,που αγαπάει την ομάδα ,ασχολείται κάθε μέρα ,όλη μέρα μαζί της και δεν φοβάται να τσαλακώσει το image του και να τα βάλει με το κατεστημένο. Μέσα σε 2 χρόνια έχει καταφέρει ,όσα δεν κατάφεραν οι Βαρδινογιάννηδες σε 13. Εξαφάνισε τον Γκαγκάτση ,ισορόπησε την διαιτητική εύνοια ,προστάτευσε ομάδα και προπονητή ,δημιούργησε κλίμα εμπιστοσύνης και σεβασμού με τον κόσμο ,έφερε μεγάλους παίκτες και τώρα...έρχονται και οι κούπες. Οι Βαρδινογιάννηδες σαν δικαιολογία για τον διωγμό του Πατέρα θα χρησημοποιήσουν τα περιττά λεφτά που δώθηκαν σε μεταγραφές (βλ. Χριστοδουλόπουλος ,Μελίσσης ,Κλέιτον) και την κακή οικονομική διαχείρηση. Μόνο που όποιες μαύρες τρίπες δημιουργήθηκαν ,καλύφθηκαν πέρυσι απο τα λεφτά στο champions league και θα καλυφθούν και του χρόνου απο την ίδια διοργάνωση.

Το άσχημο της όλης υπόθεσης είναι πως φαίνεται ότι οι Γιαννακόπουλοι τάσσονται υπέρ της φυγής του Πατέρα. Είτε μέσω της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ,είτε σε άτυπα πηγαδάκια που δημιουργούνται στα επίσημα του οακα ,δια στόματος Θανάση. Ελπίζουμε τα αδέρφια να καταλάβουν πως ο Πατέρας είναι ο τύπος προέδρου που ψάχναμε τόσα χρόνια και να μην χαράξουν κοινή πορεία με αυτούς που τους έκλεψαν την παε το 1979. Ευτυχώς που ο Θανάσης βγήκε και διέψευσε οποιαδήποτε μελλοντική του ανάμειξη με την προεδρία της παε .Γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο ,λογικό ήταν να υπήρχε διχασμός στον κόσμο και θα καιγόταν και ο Θανάσης στα βρώμικα παιχνίδια των Βαρδινογιάννηδων.

Τώρα ,όσον αφορά τις δηλώσεις Πατέρα ήταν αυτές που έπρεπε να κάνει στην παρούσα φάση .Δεν υπάρχει λόγος να δημιοργηθεί κλίμα ,που μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα και στον κόσμο. Αυτό που πρέπει να γίνει ,είναι ο κόσμος να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του προέδρου μας .Για αρχή ,στο ματς με τον Ηρακλή ,ώστε να γίνει σαφέστατο προς όλες τις πλευρές ,γιατί ο πόλεμος που θα δεχτεί κυρίως απο τις... ¨δικές μας¨ εφημερίδες ,προβλέπεται ύπουλος και επικύνδινος.


ΥΣ: Πατέρας και Βγενόπουλος στην μπάλα ,Παύλος και Θανάσης στο μπάσκετ ,Βλάσσης στον ερασιτέχνη...το ιδανικό σενάριο και απόλυτα εφικτό!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/3/10 7:46 μ.μ.

    ΝΤΑΜΠΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
    ΕΛΕΟΣ με τον Κάθε ΠΑτέρα. Να τελειώσει πρώτα η χρονιά, να χαρούμε τον τίτλο και μετά βλέπουμε...
    Ασχολούμαστε με τιε μαλακιες του Χελάκη κάθε φορά, που θ΄λει να μας ξενερώσει???
    Τιπράγματα είναι αυτά...
    Και να φύγει ο Πατέρας, δε θα κάτσουμε να ασχοληθούμε και πολύ, γτ όπως λέτε κι εσεις Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΟΥΣ...
    Αλλά, απ, ότι φαίνεται, μερικοί δεν το Πιστεύουν-τηρούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου