ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ!


Απότι φαίνεται σήμερα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία ,για μια πρόκριση στα ημιτελικά του uefa. Δεν πρόκειται να αρχίζω να σιχτιρίζω και να απαξιώνω όλη την ομάδα. Σίγουρα ,υπάρχουν αρκετοί που απλά δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Και τους έχουμε αναφέρει απο την αρχή της χρονιάς. Ούτε για έλλειψη πάθους και υπεροψίας. Απλά σήμερα δεν μας έκατσε τίποτα. Ή μάλλον για να είμαστε και ακριβοδίκαιοι ,τα πάντα μας πήγαν στραβά. Και εξηγούμε.

- Τα πάντα ξεκίνησαν μόλις ανακοίνωθηκε πως ο Τζόρβας ,που διένυε μια περίοδο φόρμας και μας ενέπνεε κάτω απο το τέρμα , είχε γαστρεντερίτιδα. Τι σημαίνει αυτό; Αλλαγή στην βασική ενδεκάδα στην πιο καίρια θέση. Επιστροφή Γκαλίνοβιτς και πολλοί φόβοι..

-Επαλήθευση αυτών των φόβων. Ευθύνη στα 2 πρώτα γκολ και η ομάδα καταρρέει ,μιας και βρίσκεταο μόλις στο 15 με 0-2. Ο τερματοφύλακας μας να χει πάθει πατατράκ και να μην μπορεί καν να κρατήσει την μπάλα στα χέρια του με σταθερότητα.

- Κάνουμε ξεκίνημα του ματς με φάση για γκολ και όλο το γήπεδο παίρνει φωτιά. Η ομάδα ανεβάζει στροφές ,για να πέσει ξαφνικά με το πρώτο γκολ που της κόβει τα φτερά.

- Βάζουμε το γκολ και μειώνουμε με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Πολύ καλό timing και η ομάδα ψάχνει την ισοφάριση. Αντί λοιπόν να τους έχουμε κλείσει στα καρέ ,οι Βέλγοι αρχίζουν τις καραγκιοζιές και τρώνε 10 λεπτά με κάρτες ,τραυματισμούς ,διαμαρτυρίες..Αποτέλεσμα; Η ομάδα να έχει χάσει για τα καλά τον όποιο ρυθμό είχε αποκτήσει με το γκολ..

-Έχουμε κάνει και τις 3 αλλαγές πριν το 70 (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και ο Δάρλας ζητάει αλλαγή ,μιας και δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του. Αποτέλεσμα; Να παίζουμε με 10 και απο την αδυναμία του να μαρκάρει να τρώμε και το τρίτο γκολ..

- Για το ματς είχαμε έναν διαιτητή που με την ανοχή του ,οι Βέλγοι τρωγανε χρόνο απο το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και με τον τερματοφύλακα τους να προκαλεί ,χωρίς να δέχοντε κίτρινες. Δυστιχώς αποφάσισε να τις δείξει όταν πιέζαμε και να κόψει τον ρυθμό του ματς ,δίνοντας απο το 57-62 οδηγίες και κάνοντας παρατηρήσεις..

- Το κοουτσάρισμα του Νιόπλια ,δεν μου φάνηκε καλό. Πρώτον δεν ολοκληρώνεις τις αλλαγές σου απο τόσο νωρίς γιατί μπορεί να πάθεις κάτι απρόοπτο σαν το σημερινό και δεύτερον δεν βγάζεις τον Λέτο! Αυτός ο παίκτης είναι μόνιμη απειλή για τους αντιπάλους ,δεν τον βγάζεις!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ 0-3.

Σχόλια