ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕ!


Είπαμε ,πως όλα τα παπαγαλάκια θα αρχίσουν μετά τον τελικό κυπέλλου να φτιάχνουν κλίμα και να κάνουν προπαγάνδα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Έτσι λοιπόν ,αφού σύμφωνα με τα αντικειμενικότατα μμε ο γαύρος έχει ήδη κατακτήσει την euroleague ,τώρα πάει και για το triple crown μιας και το break στους τελικούς είναι μια εύκολη υπόθεση (το έχουν πετύχει και τόσες φορές...). Αφού όλοι οι παίκτες του γαύρου βγαίνουν επι καθημερινής βάσης σε όλα τα μμε και μιλάνε για επιστροφές ...θρύλων και άλλα ωραία ,την τελευταία εβδομάδα δημοσιογράφοι με πολύ μεγάλη...υπόσταση βγαίνουν και μιλάνε για μεταγραφή του Σπανούλη στον γαύρο!! Ότι και καλά οι Αγγελοπουλαίοι θα του στρώσουν ένα σωρό χρήματα και η υπόθεση ανανέωσης με εμάς θα είναι πολύ πιο δύσκολη και άλλα τέτοια ωραία.

Να θυμήσουμε σε όλους αυτούς ,πως ο Σπανούλης είχε δεχτεί πολύ καλύτερη οικονομική πρόταση απο τον γαύρο και όταν επέστρεψε απο το nba ,αλλά όταν είσαι υψηλού επιπέδου αθλητής ,με προσωπικότητα ,δεν είναι τα λεφτά το παν. Κοιτάς που θα βελτιωθείς σαν αθλητής ,που θα κατακτήσεις τους στόχους σου ,που υπάρχει καλύτερο κλιμα ,που θα υπάρξει σεβασμός προς το πρόσωπο σου και στην τελική που υπάρχει δέσιμο. Για όλους αυτούς τους λόγους όσο και να σας τσούζει ο Σπανούλης θα ανανεώσει στην ομαδάρα και θα συνεχίζει να βιάζει την κοκκινοσκουφίτσα.

ΥΣ: Ο Kill Bill δεν έχει βγαλεί ποτέ προς τα έξω τάσεις οπαδισμού και δεν έχει κάνει δηλώσεις αιώνιας πίστης στην ομάδα ,αλλά κάποια πράγματα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό θεωρούνται αυτονόητα..

Σχόλια