ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!


Tα πράγματα ήρθαν στην θέση τους ,ο Παναθηναϊκός επιτέλους είχε την ευστοχία που του έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια ,το περίσσιο πάθος που το έβλεπες στα μάτια τους και φυσικά ένα φανταστικό κοινό να τους δίνει ώθηση καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Με τους Νίκολας ,Διαμαντίδη και Σπανούλη να έχουν πάρει φωτιά η ομάδα μας σημείωσε 98 πόντους ,κέρδισε τον γαύρο ,πήρε το πλεονέκτημα έδρας για το πρωτάθλημα και να φανταστείτε στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζαμε με σβηστές μηχανές. Επιθετικά βγάζαμε φλόγες αλλά αμυντικά...μπάζαμε μιας και δεχτήκαμε 90 πόντους.

Όμως ο Νίκολας απόψε ήταν το κάτι άλλο.Σημείωσε 27 πόντους και οι 21 ήταν απο τρίποντα και γενικά η όλη του εμφανιση ήταν απόλυτη ,όπως και το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Προσωπικά δεν θυμάμαι πολλές φορές να έχουμε σημειώσει στα πρώτα 20 λεπτά 58 πόντους σε ντέρμπυ.

Πλέον ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει είναι το πρωτάθλημα ,οπότε αυτο που έχει να κάνει η ομάδα είναι να βελτιώσει το παιχνίδι της ώστε στους τελικούς του Μάη ,να μην αφήσει κανένα περιθώριο στους γαύρους και να κατακτήσουμε το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Όσο για τους γαύρους τα γνωστά... οι γκρι τους σφάξανε ,εμείς ξεκολωθήκαμε και τους λείπανε βασικοί... Για αυτές τις γνωστές δικαιολογίες θα τα πούμε αύριο ,με τις απαντήσεις που τους αρμόζουνε.

Και κάτι τελευταίο... ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ,Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/10 10:49 π.μ.

    Μάγκες πολύ ωραία τα γράψατε ΑΛΛΑ πρέπει να επισημανθεί κάτι για την διαιτησία και να το λάβει σοβαρά η διοίκηση εν' όψη play-off. Προσέξτε με τι ευκολία δινόταν το φάουλ εναντίον μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάτι που ακριβώς το ίδιο έγινε και στο τελικό του κυπέλλου. Χτές μάλιστα ηταν και πιό εξώφθαλμο. Από την άλλη μεριά εμείς για να πάρουμε φάουλ έπρεπε να ματώσουμε. Ίδιες άμυνες ήταν άμυνες από την κόκκινη μεριά και φάουλ από την πράσινη, ενώ βολές πήραμε προς το τέλος όπου δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς για να σταματήσει το χρονόμετρο και εκλεισε η ψαλίδα τελικά 27-24 υπέρ του στηπού όταν σε όλες τις στατιστικές υπερτερούμε εκτός των ρεμπάουντ που έχουν 4 παραπάνω τίποτα δλδ. Αυτό να το δεί οποσδήποτε και το τημ και η διοίκηση γιατί θα πάνε να πάρουν έτσι το ένα παιχνίδι των play-off στο ΟΑΚΑ, θα το δείτε ότι φέτος θα γίνει χαμός στους τελικούς υπέρ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου