ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ...


Με οδηγό τον Σισέ ,μάλλον δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα ,μιας και αυτή η μεγάλη προσωπικότητα παίκτη φαίνεται να το χει πάρει προσωπικά την υπόθεση του πρωταθλήματος. Με 2 γκολ του ,μας έδωσε τους 3 βαθμούς και η ομάδα μας έτσι συνεχίζει την κούρσα του πρωταθλήματος με 2 πόντους μπροστά απο γαύρο και μπαοκ.

Ίσως να μην είναι δίκαιο να προσωποποιούμε καταστάσεις αλλά μέχρι στιγμής ο τυπάς έχει ρίξει 20 παστέλια και κάθε αγωνιστική βουλώνει στόματα. Πλέον το πρωτάθλημα φτάνει στην λήξη του ,τα περιθώρια στενεύουν και το οποιοδήποτε λάθος απο δω και πέρα θα κοστίσει το πρωτάθλημα ποτ τόσο πολύ επιζητάμε. Όμως με εμφανίσεις σαν την σημερινή που προδίδουν σιγουριά και αποφασιστικότητα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.

Σύμμαχος μας σίγουρα δεν είναι το πρόγραμμα αγώνων ,μιας και είμαστε μέσα και στους 3 στόχους και απο δω και πέρα θα αναγκαζόμαστε να δίνουμε κομβικά ματς 2 φορές την εβδομάδα. Και σε αυτά τα ματς θα κριθούν όλοι και θα φανούν και οι δυνατότητες τους. Παναθηναϊκός είμαστε και τα θέλουμε όλα ,αλλά πάνω απόλα το πρωτάθλημα!

Σχόλια