TO TAΞΙΔΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑ;

Το χειρότερο σενάρι έλαβε δράση σήμερα στην Μόσχα ,μιας και η ομάδα μας έχασε με 3-0 και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης στους 6 του champions league δεν είναι και πολλές. Πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι δεν μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε με κάτω τα χέρια ,αφού η ομάδα πάλεψε όλα τα σετ και συγκεκριμένα τα 2 πρώτα ,τα έχασε στις λεπτομέρειες.

Ειδικά στο πρώτο σετ είχαμε την ευκαιρία να μπούμε με το δεξί στο ματς ,αλλά κάποια μικρά λαθάκια στο τέλος μα στοιχήσαν και το χάσαμε με 25-23. Στο δεύτερο μια απο τα ίδια (25-21) και στο τρίτο με την ψυχολογία όχι και στα καλύτερα επίπεδα παράδωσαμε τα όπλα λίγο νωρίτερα (25-19).

Παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε απο την ομάδα ,μιας και φάνηκε ότι το θέλανε ,απλά οι Ρώσοι μάλλον είχανε το ...κάτι παραπάνω και πήρανε μια καθαρή νίκη. Αν παίρναμε έστω και ένα σετ ,τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά και θα είχαμε πολύ περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.

Πλέον για να διεκδικήσουμε την είσοδο μςα στους 6 της διοργανωσης ,χρειαζόμαστε καθαρή νίκη με 3-0 στην Γλυφάδα και επικράτηση στο τέταρτο σετ ,γνωστό και ως golden set. Όποιος πιστεύει στο θαύμα ,δίνει το παρώ στο γήπεδο την άλλη εβδομάδα και βοηθάει την ομάδα..

Σχόλια