MAΓΚΕΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Με μια μάγκικη και αρχιδάτη ανατροπή ο Παναθηναϊκός ,επιτέλους έγινε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και μέσα σε 9 λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο ,πήρε ένα πολύ μεγάλο ματς που σίγουρα θα το θυμόμαστε για τα επόμενα χρόνια. Οι παίκτες μας δείξανε περίσσιο πάθος και θέληση για την νίκη ,το πιστέψανε -έστω και αργά- ,βγήκανε μπροστά και κάνανε την μεγάλη ανατροπή. Κι αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα κάναμε και το 4-2 στο σουτ του Σαλπιγγίδη.

Σε ένα ματς που μπήκαμε δυνατά απο το πρώτο λεπτό ,χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Κατσουράνη ,ύστερα με το σουτ του Νίνη και την απίστευτη ευκαιρία του Σισέ ,κανείς δεν περίμενε πως οι ...χαμένοι ιταλοί θα παίρνανε κεφάλι στο σκορ. Κι όμως ύστερα απο στιγμιαίο λάθος της άμυνας που έδωσε χώρο στον Βούσινιτς και τον Τζόρβα να βρίσκεται σε άσχημη θέση ,δεχτήκαμε ύστερα απο μια ωραία λόμπα στην γωνία.

Όμως αυτή η Ρόμα δεν ήταν για να σε κερδίσει. Ναι μεν ,είχε τους μεγάλους παίκτες αλλά η ομάδα μας έβγαζε μεγαλύτερη αποφασιστηκότητα και πάταγε καλύτερα ,τουλάχιστον σε κέντρο κι επίθεση. Απλώς πολιορκούσαμε με λάθος τρόπο ,με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ουσία στο παιχνίδι μας.

Και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε με τον Σάλπι κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα κάναμε την ολική ανατροπή ,αφού ανεβαίναμε όλο και περισσότερο ,ο Κάρα με τον Σπυρόπουλο κάνουν ένα ανόητο πέναλντυ στο 80 και μας στέλνει όλους στο καναβάτσο. Ευτυχώς όμως βγήκε και η δεύτερη αλλαγη του Νιόπλια και έτσι ο Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε ξανά και η ...απόλυτη έκσταση ήρθε με την γκολάρα του Σισέ που έστειλε ομάδα και κόσμο στα ουρανια.

Δεν έχει σημασία αν αυτή η νίκη μας φέρει πιο κοντά στην πρόκριση ,σίγουα μετράει κι αυτό αλλά μια τέτοια ανατροπή είναι εύκολο κανείς να φανταστεί πόσο θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου.


ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!


ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!


ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙ!!

Σχόλια