KAI O ΣΙΣΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ!


Με οδηγό τον Τζιμπρίλ Σισέ η ομάδα μας πέρασε και απο το Αλκαζάρ και συνεχίζει με φόρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν η ομάδα παίζει κάθε αγωνιστική με το ίδιο πάθος και την ίδια αποφασιστηκότητα ,τότε δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον εσωαγωνιστικό λόγο για να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που βοηθούσε μόνο για μάχες ,οι παίκτες μας δείξανε χαρακτήρα και πήραν το διπλό. Απο το πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε να έχουμε σταδιακή υπεροχή στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα σιγά-σιγά η μπάλα να παίζεται μπροστά απο το τέρμα της Λάρισας. Το γκολ θα έμπαινε με μαθηματική ακρίβεια και όντως δεν άργησε...λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Σισέ πυροβόλησε δις και κάπου εκεί τέλειωσε το ματς και ανάγκασε τους γαύρους να κλείσουν τις τηλεοράσεις τους.

Το δεύτερο ημίχρονο ως αναμενόταν αποτέλεσε μονόλογο για μας και έτσι ήρθε και το τρίτο γκολ ,ύστερα απο ωραία παρέμβαση του Νίνη που είχε μπει ως αλλαγή.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Καντέ που έδειξε σταθερός και ψύχραιμος σε όλες του τις ενέργειες ,καθώς και ο Λέτο που πάλευε όλες τις φάσεις και όπως-όσο μπορούσε δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Επόμενο ματςστο ΟΑΚΑ με την Καβάλα. Η παρουσία όλων μας ,απαραίτητη!

Σχόλια