IN ZOTS WE TRUST!


Μετά το τέλος του ματς ο Ζοτς πήρε όλη την ευθύνη πάνω του για την ήττα ,σαν μεγάλος προπονητής που είναι. Επειδή μας έχει αποδείξει πολλάκις πως ξέρει να ανατρέπει καταστάσεις γιατί πολύ απλά έχει την ποιότητα και την εμπειρία ,εμείς θα το βουλώσουμε και θα περιμένουμε να θαυμάσουμε για ακόμη μια χρονιά τα έργα του.

Τρίξε τα δόντια σε όλους ,κάντους 10ωρες καθημερινές προπονήσεις και πηγαίντε πάρτε το διπλό μέσα στην Βαρκελώνη. Απλά και ωραία.

Πάντως για να τα λέμε κι όλα ,σήμερα δεν καταλαβαμε για ποιο λόγο άφησε στον πάγκο τον Πέκοβιτς στο β ημίχρονο ,ενώστο πρώτο είχε σημειώει 19 πόντους και για ποιο λόγο δεν χρησημοποίθηκε ούτε λεπτό ο Σάρας.

Αλλά είπαμε...in Zots we trust!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/10 1:54 μ.μ.

    ρε παιδια δεν μπορουμε να κρινουμε εμεις αυτον τον τυπο σε κανενα επιπεδο...δεν ξερω δηλαδη αν καποιος εχει το δικαιωμα να τον κρινει με την ενοια οτι ειναι ο πιο επιτυχυμενος..αλλα εμεις ουτε καν επαγγελματιες προπονητες ειμαστε...οποτε οποιδηποτε σχολιο του τυπου γιατι δεν εβαλε πεκοβιτς και σαρας ειναι λαθος να γινετε...μπορει να εκρινε οτι στο 2ο ημιχρονο η αμυνα του αμαρουσιου θα κλεισει πανω του και εψαχνε εναλακτικες...η διαχειρηση γενικα που κανει ο ζοτς ειναι κατι παραπανω απο εφοιης οποτε ας μην λεμε εκ των υστερων οτι θελουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ είναι αυτονόητα αυτά που λες. Και άλλα 10 παιχνίδια να παίζουμε έτσι και κούπες να χάσουμε ,τον συγκεκριμένο προπονητή δεν έχουμε το δικαίωμα να τον πιάσουμε στο στόμα μας.

    Απλά κουβέντα να γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου