ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;


Επειδή την τελευταία βδομάδα όλοι αυτοί που...αγαπάνε τον Σύλλογο είχαν αρχίσει να στάζουν χωλή για τον Γάλλο ,εμείς μια ερώτηση έχουμε να τους κάνουμε;

Η μεταγραφή τελικά πέτυχε ή όχι;;
Αρχές Φεβρουαρίου και έχει σημειώσει 17 τερματα στο πρωτάθλημα και άλλα 2 στην Ευρώπη.. τελικά η μεταγραφή πέτυχε;

Ο Σισέ είναι η πιο πετυγχημένη μεταγραφή πρωτοκλασσάτου ονόματος τα τελευταία 20 χρόνια .Άριστος επαγγελματίας που σκίζεται για την ομάδα και προσπαθεί να βελτιώνει το παιχνίδι το δικό του ,αλλά και των συμπαικτών του. Και αυτο το καταλαβαίνει κανείς ,αρκεί να δει το πάθος που έχει σε κάθε ματς..

ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΕΤΥΧΕ;;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/2/10 11:52 μ.μ.

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΣΙΣΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους ποναει και τους γαμαει ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως ειναι νωρις να πουμε αν πετυχε ή όχι. Καλώς ή κακώς πάει σε συνάρτηση με το αν πάρεις τίτλο ή τίτλους. Σίγουρα πάντως δεν απέτυχε.

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάθανε όλοι με τον Σισέ. Μπουκωμένος και μπουκωμένος. Έλεος πια...λες και στο συμβόλαιο του εγραφε οτι πρεπει να σκοραρει σε κάθε ματς. Μια χαρά τα πάει ο παίχτης και με λίγη τύχη μπορεί να τον καλέσει κι ο απατεώνας στην Εθνική Γαλλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύσκολο για εθνική Γαλλίας kanthare.. Παίζουν ονόματα τύπου Μπενζεμα,ανρί,γκουρκίγ και ένα κάρο ακόμα για εκεί μπροστά, και επιπλέον η Γαλλία παίζει με έναν σεντερ φορ...

    Πάντως τα λεφτά του τα έβγαλε και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου