ΚΑΥΓΑΣ ΚΑΡΑ-ΛΕΤΟ


Γαλλικά λέει αντάλλαξαν στο ημίχρονο οι Καραγκούνης και Λέτο. Ο Κάρα πήγε στον Αργεντίνο και του έκανε παρατηρήσεις όσον αφορά την ταχύτητα του παιχνιδιού του και πως καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας. Ο Αργεντίνος του απάντησε σε έντονο ύφος να σταματήσει το μπλα μπλα και να παίξει μπάλα .Ύστερα ήρθε και η ανακοίνωση του Νιόπλια πως θα βάλει στην θέση του Λέτο ,τον Νίνη με αποτέλεσμα ο πρώτος να αρχίζει να κατεβάζει παναγίες. Εκτός αυτού σηκώθηκε κι έφυγε απο το οακα πριν καν τελειώσει το ματς.

ΑΝ όλα αυτά ισχύουν ,γιατί εμείς ούτε δημοσιογράφοι είμαστε ,ούτε χαρτορίχτρες ,τότε προτείνουμε και στους δύο να πάνε την Τρίτη το πρωί και να τσεκάρουν τους υψηλούς τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτουν και να αναλογιστούν ποιο είνα το καθήκον τους στον κόσμο που πληρώνει απο το υστέρημα του ,για να τους δει.

Δεν είναι δυνατόν σε μια τόσο σημαντική στιγμή του πρωταθλήματος και σε ένα ματς που φαινόταν ότι στράβωνε ,να αρχίζουν να μαλώνουν σαν τα κοκόρια. Όταν λέμε πάνω απόλα ο Παναθηναϊκός και οι στόχοι του ,το εννοούμε και για κάτι τέτοιες στιγμές.

Και οι δύο τους δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ,οπότε ας κοιτάξουν πως θα βελτιωθούν και ας αφήσουν τα υπόλοιπα στην άκρη.

Και στην επόμενη κιόλας προπόνηση ο Νιόπλιας να αναφέρει το θέμα και να το λύσει ,ώστε να γίνει ξεκάθαρο σε όλους πως τσακωμοί τέλος ,γιατί προέχουν άλλα πράγματα.

Σχόλια