ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!


Πόσο...παναθηναϊκοί πρέπει να είστε για να βγάλετε τέτοιο πρωτοσέλιδο; Με τι κριτήρια το βγάλατε; Δε ντρέπεστε καθόλου;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο εκφράζει εσάς και μόνο !Ο κόσμος (όσος βρέθηκε τέλος πάντων) χειροκρότησε την ομάδα ,γιατί δεν είναι αχάριστος. Δεν έχουμε κανένα συμβόλαιο με τις επτυχίες ,ούτε θεϊκές δυνατότητες για να μην περνάμε περιόδους ντεφορμαρίσματος. Σεβόμαστε ,εκτιμάμε και αναγνωρίζουμε όσα μας έχουν προσφέρει αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής.

Αυτοί που πέρυσι πετύγχανε το απόλυτο...με τον πιο απόλυτο τρόπο ,αυτοί που τόσα χρόνια μας κρατάνε ψηλά την ώρα που στην μπάλα βιώναμε γάμησετα καταστάσεις...είναι σε αυτούς που λέτε να πετάξετε τις φανέλες!! Πρόκειται για μεγάλο θράσσος..

Και επειδή η γενικολογία δεν βοηθάει ,αναφερόμασε σε εσένα Δημητρη Γιαννακόπουλε .Με ποιο δικαίωμα δίνεις εντολή να γραφτεί κάτι τέτοιο; Με ποια αρμοδιότητα μπουκάρεις στα αποδυτήρια και βρίζεις; Σαν τι; Σαν γιος του προέδρου... Και πριν απο κάμποσα χρόνια το 1999 ,βρέθηκε ο μεγάλος Ράτζα που τόλμησες να του θίξεις την προσωπκότητα και σου τράβηξε δύο ανάποδες να συνέλθεις..

Δεν υπάρχει περίπτωση να την πατήσουμε ξανά και στο μπάσκετ. Δεν σε ξέρουμε ,δεν μας έχεις αποδείξει τίποτα. Το μόνο που κάνεις είναι να πουλάς νατηλίκια ,μέσω μιας εφημερίδας ,δημιουργώντας έτσι προβλήματα στον Σύλλογο. Ε δεν θα αφήσουμε οι μαλακίες σου ,να διταρράξουν το κλίμα στο πιο πετυγχημένο τμήμα του Συλλόγου!!

Αυτούς που πήγες χθες και έβρισες ,σε κάνουνε μάγκα όλα αυτά τα χρόνια και οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να γκαζώσουν τους παίκτες είναι ο Παύλος και ο Θανάσης. Είναι και αυτοί που επιτέλους πρέπει να σε μαζέψουν!

Τέτοια πρωτοσέλιδα είναι σκέτη ΝΤΡΟΠΗ και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Ο κόσμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα και πλέον θα την οδηγήσουμε εμείς στην επόμενη φάση.
Αλλά και να μην προκριθούμε ,δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουμε πυρ κατά αυτής της ομάδας.
Όποιος το κάνει ,είναι εχθρός.Απλά και ωραία.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/10 5:38 μ.μ.

    απειρα σωστος...ξεφτιλες ειναι αυτοι...και ο μαλακας ο δημητρης που αντι να στηριζει την ομαδα πηγαινει σε εκδηλωσεις και υποκινει τετοια πρωτοσελιδα...ολοι διπλα στους πρωταθλητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου