ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!!

 

2 λεπτά πριν το τέλος ,το κύπελλο οδεύει προς τους γαύρους και το πέταλο μας...να φλέγεται!!
Όλοι να έχουν ξεσηκωθεί και να αποδεικνύουν με τον πιο έμπρακτο τρόπο πόσο πολύ αγαπάνε ,εκτιμάνε και σέβονται αυτό το τμήμα. Όπως και κάθε υγιείς Παναθηναϊκός δεν κράτησε κακία σε αυτήν την ομάδα για την απώλεια του κυπέλλου. 

Να τελειώνει το παιχνίδι...εμείς μες στην τρέλα και οι γαύροι να χαζεύουν !Προφανώς αλλιώς θα περίμεναν να αντιδράσουμε. Μόνο που εμείς δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία ότι όποιος μας σέβεται ,τον σεβόμαστε κι εμείς με την σειρά μας. Σηκώνατε κύπελλο μετά απο 8 χρόνια και χαζεύατε εμάς!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/2/10 11:16 π.μ.

    Ο πρωκταθλητης γραφει: Ποτε ξανα κουπα στον "Πελατη" Για δες ρε οι απογονοι που δεν μπορουν να σηκωσουν κεφαλι απο τις φαπες και που ειχαν να δουν κουπα απο την εποχη της δραχμης βγαζουν γλωσσα αλλα ερχεται την κυριακη κι αλλη σβερκια για να τους κοπει η φορα.
    Υ.Γ Ο Σπαθας προσπαθησε αλλα δεν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/10 1:32 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΠΤ, ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΩ ΣΕ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΦΑΟΥΛ,...ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ Η' ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙ...ΧΕΧΕΧΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου