ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Παίζαμε κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η ομάδα νομίζω ότι στάθηκε καλά. Προφανώς το καλοκαίρι θα ενισχυθούμε και του χρόνου θα θέλουμε μια καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία.Από την άλλη πλευρά θέλω να καλέσω όλους τους Παναθηναϊκούς φιλάθλους σε συσπείρωση να σταματήσουν οι γελοίες κριτικές για τον Νιόπλια, τον Λέτο, τον Κατσουράνη, τον Καραγκούνη και όλα αυτά τα πράγματα και θεωρώ ότι όλα αυτά σε αυτή τη στιγμή είναι προδοσία.Όλοι σε συσπείρωση όλοι δίπλα στην ομάδα. Θα πάρουμε το Πρωτάθλημα ακόμα και αν είμαστε μείων δύο βαθμους πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Τίποτα άλλο. Το Πρωτάθλημα θα είναι δικό μας
 
Τάδε έφη Ανδρεάς Βγενόπουλος
ην Κυριακή σε ένα εύκολο παιχνίδι με την Καβάλα πικράναμε τους φιλάθλους μας, πικραθήκαμε και εμείς. Σε αυτό το παιχνίδι με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης δείξαμε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την ποιότητα του Παναθηναϊκός.
Δεν πρέπει να επικρατήσει ενθουσιασμός, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στην Τούμπα”.

- Το ματς με την Καβάλα ήταν κακή παρένθεση;
“Ήταν πολύ κακή παρένθεση και δεν θέλουμε να την ξαναδούμε”.
- Η σημερινή βραδυά θυμίζει παλιές καλές Ευρωπαϊκές βραδιές
“Τόσο η διοίκηση όσο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού νιώθουν δικαιωμένοι με τους παίκτες και το ρόστερ που έχουμε. Όπως σας είπα και προηγουμένως δεν πρέπει να έχουμε υπέρμετρο ενθουσιασμό. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ”.- Ο Παναθηναϊκός πλέον μπορεί να προκριθεί;
“Πάντα είμαστε αισιόδοξοι. Σε κάθε παιχνίδι που αρχίζει πιστεύουμε ότι θα το τελειώσουμε με νίκη”- Ένα σχόλιο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστά. Πρώτα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θα συγκεντρωθούμε, θα πάρουμε πάρα πολύ σοβαρά τον αγώνα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας” 
 
Ταδε εφη Νικολας Πατέρας
ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
ΤΟ ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ
ΜΠΕΙΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σχόλια