ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ Η ΡΟΜΑ

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ,τα παιχνίδια με την Ρόμα και η πρόκριση ,περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Όλοι στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό πρέπει να σκέφτονται ΜΟΝΟ την Τούμπα. Απο την αρχή λέμε πως το πρωτάθλημα είναι ο νο1 στόχος ,ήρθε η στιγμή να το αποδείξουμε και με πράξεις. Και επειδή δεν είμαι σίγουρος αν οι παίκτες το έχουν καταλάβει αυτό ,νομίζω πως ήρθε και ώρα του Πατέρα να κάνει δυναμικό ντου στην Παιανία και να σφίξει μερικούς κώλους που αναπαυτήκαν τον τελευταίο καιρό. Να καταστήσει σε ΟΛΟΥΣ σαφές πως η Ευρώπη δεν υπάρχει μπροστά στο πρωτάθλημα!

Καταφέρατε και μέσα σε 4 αγωνιστικές χάσατε 7 βαθμούς ,όσους δεν είχατε χάσει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα πριν. Γιατί καλή η μπάλα και όλα τα σχετικά ,αλλά αν δούμε τα πράγματα ψυχρά ,μόνο η γκέλα με τον άρη δικαιολογείται. Φέρατε ισοπαλία μέσα σε ένα γεμάτο οακα με μια τελειωμένη αεκ και χάσατε απο την καβάλα πάλι μέσα στο οακα!! Αυτές οι γκέλες μας φέρανε στο +3 και δώσατε πάλι στον κάθε πικραμένο γαύρο ελπίδα και στόμα να μιλάει. Αν είχαμε τουλάχιστον το γαμημενο +6 ,θα μπορούσαμε να χτυπάγαμε τα ματς με την Ρόμα ,αλλά έτσι όπως φέρατε τα πράγματα γαμήστε το. Δεν μας καίει η πρόκριση ή κάποια νίκη με την Ρόμα .Μας καίει το πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα το νταμπλ!

Νίκο Νιόπλια ,μην βάλεις την Πέμπτη παίκτες που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι (Ζιλμπέρτο) ,ξεκούρασε βασικούς ώστε την Κυριακή να πάμε στην Τούμπα και να πάρουμε το διπλό που πλέον έγινε αναγκαιότητα.

Νίκο Πατέρα ,πήγαινε σε όλες τις προπονησεις της εβδομάδας και κάνε σαφές πως την Κυριακή πρέπει να φύγουν νικητές απο το γήπεδο. Κάνε σαφές πως όποιος δώσει τα πάντα την Πέμπτη και την Κυριακή είναι κυρία με καλσόν ,πως θα πάρει πούλο. Απλά κι ωραία!

Δημήτρη Σαλπιγγίδη ,πήρες τόσα φράγκα απο αυτήν την ομάδα και δεν μας έφερες ούτε έναν τίτλο. Το ματς με τον μπαογκ της καρδιάς σου ,είναι παιχνίδι-τίτλου. Μπες μέσα και γάμησε τους ,ως ελάχιστη ανταμοιβή για αυτά που σου προσφέρει αυτά τα χρόνια η ομάδα και την αγάπη που σου δίνει ο κόσμος του Συλλόγου. Να σκυλιάσεις για την νίκη και να συμβάλλεις με γκολ και μόνο!



Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 
Η ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!


ΥΣ: Τα ίδια θα ισχύουν και σε κάθε ματς απο δω και πέρα .Έτσι όπως τα καταφέρατε ,κάθε ματς είναι και ένας πόλεμος.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/2/10 1:35 π.μ.

    Σε δευύτερη μοίρα η Ρόμα??? Ε όχι ρε
    για να σοβαρευτούμε λίγολέω εγώ... Ας κάνουν πρώτα το ΚΑΘΗΚΟΝ τους (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ) με τους Ιταλούς και στη συνέχεια βλέπουμε και το ΠΑΟΚΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπειδή φίλε κάπου το χεις πάρει λάθος το θέμα ,θα στο θεσω αλλιώς..

    ΘΑ ΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/10 4:53 μ.μ.

    Όχι, κατάλαβα τι λέτε, αλλά ελπίζω να μην παρατήσουμε το ματς. ΠΡΕΠΕΙ να το παλέψουμε...
    Εννοείται, πως θέλω τον τίτλο, αλλά δε γουστάρω να δω μεθαύριο αδιαφορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου