ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ


Και έτσι για να το παίξουμε και λίγο προπονητές ,ας πούμε και μεις την μαλακία μας για το τι μας χάλασε απο χθες και αν γινόταν αλλιώς θα μπορούσαμε πιθανότατα να έχουμε και άλλο αποτέλεσμα..

Όταν ισοφαρίσαμε ,όλοι πιστέψαμε πως αργά ή γρήγορα θα βάζαμε και το δεύτερο γκολ και θα παίρναμε την νίκη. Είτε γιατί έχουμε καλύτερη ομαδα απο τους κομπλεξικούς ,είτε γιατί είχαμε την φόρα της ισοφάρισης ,είτε γιατί παίζαμε σε ένα γήπεδο-καμίνι..

Όμως η πίεση που ασκήσαμε -κατ εμάς- δεν ήταν αρκετή ,ώστε να βάλουμε το γκολ της νίκης. Το αεκ δεν έχει καμία τρελή ποιότητα ομάδας. Είδαμε πως μόλις πιέζαμε λίγο παραπάνω ,η άμυνα τους έκανε λάθη. Ύστερα κι ενώ κυλούσε ο χρόνος ήρθε η ώρα των αλλαγών. Εκεί που περιμέναμε όλοι ,πως θα έμπαινε στην θέση του Καραγκούνη ένας επιθετικογενής παίκτης ,βλέπουμε να εισέρχεται ο Σιμάο. Δηλαδή; Στο υπόλοιπο του ματς θα παίζαμε με 3 αμυντικά χαφ!! Αντί να μπει κανας Κλέιτον και να πιέσει λίγο πιο ψηλά ,μπήκε ο Σιμάο για να κρατήσει τα μπόσικα.

Ε αυτή η αλλαγή μας έκατσε κάπως καθώς δείχνει πως ο προπονητής φοβάται περισσότερο απόσο πρέπει το παιχνίδι και αν παίξουμε και στα υπόλοιπα ντέρμπυ με τέτοια νοοτροπία ,κανείς δεν μας εγγυάται πως θα φεύγουμε πάντα με τους βαθμούς της νίκης ή της ισοπαλίας.


ΥΣ: Τώρα ,αυτό είναι για έχουμε κάτι να λέμε μιας και ο προπονητής ΠΑΝΤΑ κάτι ξέρει καλύτερα απο εμάς. Εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Νιόπλια υπάρχει και πεποίθηση πως θα μας οδηγησει στο νταμπλ!

Σχόλια