ΠΡΟΕΔΡΕ ,ΦΑΟΥΛ!

 

Είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφουμε προς το πρόσωπο του Νικόλα Πατέρα και ο λόγος δεν είναι άλλος ,απο το ότι βρήκαμε επιτέλους έναν πρόεδρο μετά απο χρόνια που να γουστάρει πραγματικά να ασχοληθεί με την ομάδα ,να έχει υψηλές φιλοδοξίες ,να μην φοβαται μην τυχόν και χαλάσει το image του και να είναι ένα με τους οπαδούς !
Αυτό όμως δεν τον καθιστά υπεράνω κριτικής και δεν τον αφήνει στο απυρόβλητο. Αντιθέτως μάλιστα! Έχουμε απαιτήσεις και δεν γουστάρουμε δηλώσεις του σαν τις χθεσινές ,γιατί νιώθουμε πως μας εμπαίζετε..

Βλέπετε εσείς η ομάδα να έχει κάποιο πρόβλημα; Εγώ βλέπω ότι η άμυνα μας να είναι μία χαρά. Αυτά τα δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι

Πείτε πως δεν βρήκατε κάτι καλό ,παραδεχτείτε πως για φέτος λεφτά δεν υπάρχουν στα ταμεία αλλά μην μας βγάζετε και τρελούς. Όλος ο κόσμος βλέπει πως η άμυνα μας είναι ένα χάλι μαύρο. Ότι βρισκόμαστε στο +6 ,δεν εξαλείφει το πρόβλημα. Η Ρόμα δεν είναι ούτε γαύρος ,ούτε αεκ και δεν θέλουμε τότε να ξαναθυμηθούμε το πρόβλημα μας. Υποτίθεται 2 χρόνια ο Αντωνίου ψάχνει για αμυντικό και ακόμη τίποτα. Όπα ,στάκα ρε πρόεδρε δηλαδη!!

Σχόλια