TEΛΟΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!



Τι λέγαμε το πρωί; Πως αναρρωτιέμαι ποιες θα είναι οι ποινές που θα φάει ο γαύρος..

Ε επειδή βρεθηκαν οι υπάλληλοι του πράκτορα απο την μια να τα κάνουν γης μαδιαμ στην Καβάλα και οι Γιαννιώτες με τους Αρειανούς που είπαν να τις παίξουν μέσα στο γήπεδο ,βγήκε σήμερα ο Χρυσοχοϊδης και ανακοίνωσε πως μετακινήσεις γιοκ. Για τις μαλακίες των άλλων ,θα την πληρώσουν όλοι.

Αλλά ρε Χρυσοχοϊδη ,κάτσε γιατί δεν μας τα λες καλά.. Η αστυνομία και το υπουργείο δημόσιας τάξης δε γνώριζε πως θα ανεβούν 8.000 γαύροι στην Καβάλα; Η αστυνομία δεν έδωσε το ΟΚ για να γίνει η μετακίνηση; Για να δώσει η αστυνομία το ΟΚ ,ενημερώνεται και το υπουργείο σου ,σωστά;;

Η αστυνομία που ήταν στην Καβάλα; Υποτίθεται πως για να εγκρίνει την μετάβαση ,μπορούσε να τους έχει μαζεμένους και όχι να τους αφήνει να κόβουν βόλτες μέσα στο γήπεδο και στις απέναντι κερκίδες και να βαράνε κόσμο. Η αστυνομία όσες συλλήψεις έκανε γιατί τις ακύρωνε στα καπάκια μόνη της; Ερχόταν ο Τσιρώνης και τους έπαιρνε πίσω απο τους μπάτσους ,έτσι απλά! Κ.Χρυσοχοϊδη ,για όλα αυτα εσείς είστε υπεύθυνος και όχι όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί των ομάδων για να τους κόψεται τις μετακινήσεις..

Όπως είναι λογικό ,όλοι αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Χαριλάου...

Σχόλια