O BAΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ


 

Tα πρωτοσέλιδα είναι χαρακτηριστικά για το πως αντιμετωπίζανε όλες οι φυλλάδες τον μεγάλο και τρανό Ζίκο και σε πόση εκτίμηση τον έχουν τώρα. Εμείς ούτε υπέρμαχοι του Ζίκο είμαστε και στα παπάρια μας τον γράφουμε ,έτσι κι αλλιώς όποιος φοράει του πουστη την φανέλα γαμιέται εξαρχής.

Όμως η περίπτωση του Ζίκο είναι ένα ακόμη παράδειγμα ,πως όλα τα -δήθεν- αντικειμενικά μμε κινουνται ανάλογα με τις ορέξεις του πράκτορα.  Και να δείτε που κάτι μας λέει πως μόλις διώξει τον ...ταβερνιάρη ,πάλι όλοι θα τον εξυμνούν ,πάλι θα αρχίσει η νέα ευθρόλευκη αντεπίθεση και πάλι ο νέος θρήνος θα αναγγενιέται μήνα Ιανουάριο.

Ο Ζίκο ,η μεγάλη προσωπικότητα ,ο μαέστρος και μετρ του κοουτσαρίσματος κατέληξε σε έναν ανίκανο και άχρηστο τυπά που δεν έχει ιδέα απο μπάλα. Είδατε πως λειτουργεί το σύστημα στον γαύρο; Ανάλογα πως κάθεται η κατάσταση...μονά ζυγά δικά τους!

Το γράφουμε απο την αρχή της σαιζόν και θα το γράφουμε μέχρι να γίνει κατανοητό. Ο φετινός γαύρος είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Δε νοείται αυτή η ομάδα να διεκδικεί το πρωτάθλημα απο μας. Αυτοί δεν έχουν άμυνα ,κέντρο και επίθεση. Ο μόνος που τους κρατάει ακόμη ζωντανούς είναι το μέλος και το φάρδος τους σε πολλές περιπτώσεις. Απλά ο γαύρος έχει μια τρελή αβάντα απο όλα τα μμε ,που τον παρουσιάζουν ως ομαδάρα με ψυχή όταν κερδίζει και τις ήττες του τις μεταφράζουν ως μεγάλες εκπλήξεις ,λες και το συνοθήλευμα που έχουν μπορεί κάτι καλύτερο.

Θα φύγει και ο Ζίκο ,θα κάνουν 2 κολλητές νίκες και άντε πάλι να μας πρήζουν τα συκώτια για την ψυχή των παικτών τους και παπάρια μάντολες. Αν και για την φυγή του Ζίκο κρατήστε μια μικρη επιφύλαξη ,γιατί η αποζημιωση προβλέπεται μεγάλη.

Ο μόνος τρόπος για να αναστηθεί αυτός ο γαύρος είμαστε εμείς !Όπως τους δώσαμε αρχίδια πριν 1 μήνα με την ήττα στο τηγάνι ,έτσι και τώρα αν γκελάρουμε πάλι θα ξεμυτήσουν. Πρέπει όλοι στην ομάδα να καταλάβουν πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα για το πρωτάθλημα ,αλλά ένα σύστημα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ο πράκτορας με την βοήθεια των βαρδινογιάννηδων που ήταν ανύπαρκτοι και αποτελείτο απο διαιτητές ,ομοσπονδίες ,αντίπαλες παε ,δημοσιοκάφρους ,αστυνομίες κτλ κτλ

Σχόλια

  1. parakalo toys diaxeiristes to blog na epikoinonisou mazi moy sto thundercats.gr@gmail.com gia na sas kano mia protasi poy exo gia to blogg sas.

    me timi

    olisadebe

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου