ME ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ,ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΣΙ!

Οι πράσινοι στον... εύκολο όμιλο αλλά γεμάτο παγίδες με Μπαρτσελόνα, Παρτίζαν και Μαρούσι ενώ στους "8" ο αντίπαλος τους αποτελεί αίνιγμα για δύσκολους λύτες. Μόνο στο Final Four υπάρχουν πιθανότητες δεύτερου "εμφυλίου" με τον Ολυμπιακό. 

Ο εύκολος δρόμος μέχρι τους... 8 ίσως και μέχρι το Παρίσι, αν ο Παναθηναϊκός έρθει πρώτος στον όμιλο του κληρώθηκε για τους πράσινους.

Στον δρόμο του Παναθηναϊκού κληρώθηκαν οι Μπαρτσελόνα, Παρτίζαν και Μαρούσι, ενώ αν οι πράσινοι προκριθούν θα διασταυρωθούν με τον όμιλο των Ρεάλ, Σιένα, Μακάμπι και Εφές Πίλσεν.

Σίγουρα ο όμιλος στο Τορ-16 είναι σαφώς πιο εύκολος για τους πράσινους που απέφυγαν τα ταξίδια σε Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολη. Σίγουρα όμως κρύβει και παγίδες, μιας και η Παρτιζάν με το Μαρούσι μόνο εύκολοι αντίπαλοι δεν είναι.

Από την άλλη, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι δύο αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα που θα κρίνουν -όπως όλα δείχνουν- το ποιος θα είναι ο πρώτος στον όμιλο.

Στους "8" θα διασταυρωθεί με μία εκ των Ρεάλ, Σιένα, Μακάμπι και Εφές, σε έναν όμιλο όπου η Ρεάλ είναι το φαβορί αλλά... όλα μπορούν να συμβούν!

Όσον αφορά την πιθανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αυτή θα γίνει -αν γίνει- στο Παρίσι, με τους ερυθρόλευκους να έχουν την ευκολότερη δυνατή κλήρωση μέχρι το Final Four.

"O στόχος μας είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλή ή κακή κλήρωση. Θα πρέπει να κερδίσουμε τους καλύτερους. Ελπίζω να γίνουν όμορφα παιχνίδια", είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε για την Παρτιζάν "Κάθε χρόνο παίζουμε με την Παρτιζάν. Αλλάζουν παίκτες αλλά είναι πάντα δυνατή ομάδα" 

Σχόλια