"AΓΝΑ" KAI "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ" ΑΡΘΡΑ

"Η διετής θητεία του Νικόλα Πατέρα φτάνει στο τέλος της και όλοι ετοιμάζονται για τον «καυτό» Μάη. Τι θα γίνει; Εμείς μπήκαμε στο μυαλό των μετόχων και σας παρουσιάζουμε τις σκέψεις τους και τις προθέσεις τους:


Γιάννης Βαρδινογιάννης: Ο «Τζίγκερ» είναι ιδιαίτερα χολωμένος με τον Νίκο Πατέρα για το γεγονός πως δεν τον ενημερώνει για τίποτα! Όσο οξύμωρο και αν ηχεί, ο κάτοχος του 56% δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στην εταιρία του και βλέπει το «καθαρό» μαγαζί που παρέδωσε στον Πατέρα να βρίσκεται αυτή τη...
στιγμή με μια μεγάλη «μαύρη» τρύπα! Θεωρεί πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει κατασπαταλήσει τα πολυμετοχικά λεφτά, ενώ έχουν φτάσει στα αυτιά του και για... περίεργες μετακινήσεις χρημάτων κατά την διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων.
Η σκέψη να πουλήσει την ΠΑΕ ή μέρος των μετοχών του δεν έχει περάσει καν από το μυαλό του και η πρόθεση του είναι να προτείνει άλλον πρόεδρο! Ποιον; Τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ή κάποιον άλλον παράγοντα στιλ Μήτσου και Φιλιππίδη.

Ανδρέας Βγενόπουλος: Ο Mr Mig πέτυχε πλήρως το σκοπό του. Με το που ασχολήθηκε με τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστός στην ευρεία μάζα της κοινωνίας, αφού μέχρι τότε τον ήξεραν μόνο οι οικονομικοί κύκλοι και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο πήρε και τον ΟΤΕ και μετά χάθηκε!
Το καλοκαίρι που μας πέρασε αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ολοκληρωτική εξαγορά της ΠΑΕ μαζί με τον Παυλό Γιαννακόπουλο και συνεχίζει μαζί με τον Πατέρα την φθορά στο πρόσωπο των Γιαννακοπουλέων με αφορμή την προεδρολογία την οποία τα ΜΜΕ της επιρροής του αναπαράγουν.
Η σκέψη του είναι να μην αλλάξει τίποτα προς το παρών. Να συνεχίσει να είναι δηλαδή παρακράτος μέσα στον Παναθηναϊκό, ο «σκιώδης» πρόεδρος και μέσα από τον δικό του άνθρωπο, τον Νίκο Πατέρα, να γίνει κάποια στιγμή «Τζίγκερ» στη θέση του Τζίγκερ με ότι αυτό συνεπάγεται!

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο μοναδικός παράγοντας του Παναθηναϊκού που βλέπει την ομάδα
σαν την ζωή του και σαν την μεγάλη του αγάπη, και όχι σαν εταιρία, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με αυτά που γίνονται και με τα παιχνίδια πολιτικής που του «παίζουν». Όταν κλίθηκε από τον Βγενόπουλο να πάρουν τον Παναθηναϊκό με το plan A ή το plan B στάθηκε στο πλευρό του. Έβαλε χρήματα για να προχωρήσει το σχέδιο του Βγενόπουλου και όταν έφτασε η ώρα να «χτυπήσουν» την ολοκληρωτική εξαγορά της ΠΑΕ, ο mr Mig έκανε τον...κινέζο. Αυτό τον στεναχώρησε αφάνταστα, ένιωσε προδομένος και σα να μην έφτανε αυτό, έβλεπε και συνεχίζει να βλέπει τον Βγενόπουλο να του κάνει ένα βρόμικο πόλεμο φθοράς. Έτσι ο Βγενόπουλος είτε διοχετεύοντας στην πιάτσα πληροφορίες περί συμμαχίας Γιαννακόπουλου με Βαρδινογιάννη, είτε λέγοντας ψέματα σε παράγοντες και οπαδούς, είτε τάζοντας λεφτά στον Ερασιτέχνη που ποτέ δεν έδωσε, είτε μέσω των γνωριμιών του Πατέρα, προσπαθεί να πλήξει το προφίλ του ανθρώπου που εδώ και χρόνια έχει βάλει αίμα και καράβια χρημάτων στον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δεν γίνεται γιατί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν κορώνα στο κεφάλι τους τον Παύλο, αλλά ο τελευταίος σκέφτεται να αποσυρθεί από τον πολυμετοχικό και να συνεχίσει να ηγείται της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πρακτικές του Πατέρα με τους μπράβους και τα άλλα «κόλπα» δεν τον εκφράζουν και τις θεωρεί αντίθετες με το Παναθηναϊκό ιδεώδες. Μόνο μια περίπτωση υπάρχει να συνεχίσει να βάζει χρήματα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και αυτή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν γίνει ο μοναδικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Νίκος Πατέρας: Ο ίδιος γνωρίζει καλά πως το οικονομικό αποτέλεσμα της «μαύρης» τρύπας έγινε με την δική του κακοδιαχείρηση και πως η στήριξη των άλλων μετόχων θα είναι αδύνατη όταν θα παρουσιαστεί το αρνητικό αποτέλεσμα στον ισολογισμό.
Τα τελευταία δυο χρόνια πέρασαν από τα χέρια του γύρω στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που αν το είχε ο οποιοσδήποτε θα είχε πετύχει να πάρει το πρωτάθλημα και τα δυο χρόνια και όχι μόνο φέτος. «Κόλλησε» το μικρόβιο της δημοτικότητας, προσέχοντας πρώτα το προφίλ του και το πως θα φτιάξει την εικόνα του και «επένδυσε» σε δυο άξονες: Στα ΜΜΕ της επιρροής του και ιδιαίτερα στις σχέσεις του με Αλαφούζο, Μαρινάκη και Ψυχάρη, ενώ «επένδυσε» και σε οπαδούς με στόχο να αυξήσει την δημοτικότητα του και να πλήξει το προφίλ του Γιαννακόπουλου. Στο πρώτο άξονα τον «παίρνουν» οι μανούβρες, στον δεύτερο όμως χτυπάει σε τοίχο, καθώς ο Γιαννακόπουλος είναι χρόνια στις καρδιές των οπαδών και αυτό δεν αλλάζει, ούτε αγοράζεται! Η σκέψη του είναι πως θα φύγει. Το γεγονός ότι οι φιλικές του εφημερίδες γράφουν «πως θα βάλει λεφτά μόνο αν παραμείνει πρόεδρος» δείχνει πως τον ενδιαφέρει περισσότερο η καρέκλα και η λεζάντα και λιγότερο ο Παναθηναϊκός και ετοιμάζει την έξοδό του. Μια έξοδο που θα προσπαθήσει να την κάνει ηρωική, προτάσσοντας σαν επιτυχία το πιο ακριβό σε κόστος πρωτάθλημα όλων των εποχών και ρίχνοντας κάτω από το χαλάκι τα οικονομικά προβλήματα και τις βρόμικες συνωμοσίες του εις βάρος των συνέταιρών του"!


Το συγκεκριμένο άρθρο αναδημοσιεύτηκε απο το πρωκτικό και υποτίθεται πως γράφτηκε απο Παναθηναϊκό που έχει στην κατοχή του ένα πράσινο blog (δεν θα μπούμε στην διαδικασία να το διαφημήσουμε κιόλας).


Εμείς σας καλούμε να το διαβάσετε και να μαντέψετε ποιον μέτοχο αβαντάρει ο εν λόγω αρθρογράφος και τι σκοπό έχει η δημοσίευση του. 


Επίσης πως γίνεται ένα μπλογκ που ίσως το διαβάζει και μόνος του ,να τρώει αναδημοσίευση απο το πιο γνωστό ελληνικό μπλογκ.


Και για κάποιο λόγο στο εν λόγω blog δεν μπορείς να καταθέσεις την άποψη σου με ένα σχόλιο..γιατί άραγε;



Εμείς την θέση μας την έχουμε ξεκαθαρίσει πάμπολλες φορές.
Την οικογένεια Βαρδινογιάννη ,δεν την θεωρούμε ότι αποτελείται απο άτομα που αγαπάνε τον Σύλλογο. Ο Τζίγγερ απλά είναι άχρηστος και το έδειξε ότι δεν κάνει. 
Οι Γιαννακόπουλοι δεν χρειάζεται να αποδείξουν κάτι στον κόσμο με το αν αγαπάνε την ομάδα ή όχι. Απλά να μην κάνουν...κακές παρέες.
Ο Βγενόπουλος είναι ίσως ο πιο ισχυρός απο όλους αυτούς -πλεον- και θεωρούμε ο μόνος που μπορεί να πλήξει άμεσα τον πράκτορα. Αλλά έχει κάνει και αυτός σημαντικότατα φάουλ ,όπως με τον ερασιτέχνη.
Και τέλος ο Πατέρας είναι ο πρόεδρος που έλειπε απο την ομάδα ,απλά και ωραία. Και εννοείται πως δεν διαπραγματευόμαστε την παραμονή του.

Σχόλια