ΝΙΟΠΛΙΑ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!



Ούτε γκρινιάρης θέλω να γίνω ,ούτε να αρχίζω να τρώγωμαι μόνος μου ,αλλά όπως φαίνεται υπάρχει θέμα με τον Τζιώλη. Ο κόσμος δεν γουστάρει να βλέπει έναν παίκτη που έχει απαξιώσει στο παρελθόν τον Σύλλογο με τις δηλώσεις αλλά και τις εμφανίσεις του ,με αποτέλεσμα να λειτουργεί το συναισθηματικό κομμάτι. Ο Νιόπλιας θέλει να κάνει rotation σε κάποιες θέσεις ,ώστε να είναι φρέσκοι οι παίκτες και έτσι χρησημοποιεί τον Τζιώλη .Και όπως δηλώνει το κάνει για το καλό της ομάδας και μόνο.

Όμως κ.Νιόπλια πρέπει να γνωρίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ένα βαρύ όνομα και είμαι σίγουρος πως το γνωρίζετε. Δε γίνεται να υπολογίζει σε παίκτες που έχουν θίξει το μεγαλείο του και δηλώνανε με υφάκι "δεν ξαναγυρνάω εδώ πέρα". Δε γίνεται να υπολογίζει σε παίκτες που παίζουν μόνο όταν τους κοιτάνε managers και στα μικρά ματς γράφουν την ομάδα στα παπάρια τους.

Εμείς θέλουμε να βλέπουμε παίκτες μαχητές ,που να ματώνουν την φανέλα και ο συγκεκριμένος παίκτης κοιτάει την πάρτη του αποκλειστικά. Και στην τελικά σιγά για τον παίκτη που ασχολούμαστε! Ένα ταλέντο ήταν που δεν έγινε ποτέ κάτι το ιδιαίτερο.

Κ.Νιόπλια αφουγκραστείτε τον κόσμο και λειτουργείστε λίγο με την λογική του. Εδώ όλοκληρους Βαρδινογγιάνηδες στείλαμε σπίτι τους ,στον Αλεξάκο θα κολλήσουμε; Ο κόσμος θέλει το καλό της ομάδας και μόνο. Δε γουστάρει να βλέπει αυτόν τον παίκτη να φοράει την φανέλα μας. Κατάλαβε το κ.Νιόπλια και στείλτον σπίτι του. Και μην κάνεις υποδείξεις στον κόσμο ,γιατί στην τελική αυτός είναι το μόνο κομμάτι που θα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου .Εσύ και ο καθένας είστε περαστικοί ,οπότε άκου τον κόσμο πριν δημιουργηθεί πραγματικό πρόβλημα με την χρησημοποίηση του. Γιατί τα πράγματα τώρα -ευτυχώς- πάνε καλά..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/1/10 5:02 μ.μ.

    re afiste epitelous ton proponiti na kanei ti douleia tou.tosa xronia den pernoume protathlima gia allous logous...eksoagonistinous....kai anti na fonazete gia kathe adikia pou ginete eis varos tis oikogeneias mas, tis oikogeneias tou panathinaikou, sas ftaine oi bardinogiannides...les kai eprepe na agorazei paixnidia san tin alli omada tis ntropis...prostatepste tin omada...tous podosferistes kai tous proponites....sevasteite tous epitelous...min epireazeste apo tin filoolimpiakoi propaganda kathe sxedon athlitikou speaker/sxoliasti...
    eimaste protoi...kai tha parameinoume mono me sevasmo ston arxonta tou panathinaikou,sevomenoi tis apofaseis tou..enisxiste tin omada panta me thetika sxolia apo tin eksedra...
    geia sas apo tin prasini kerkyra(min akoute pos einai kokkini)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου