ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Εύκολη επικράτηση για τα κορίτσια του Γιάννη Γερεουδάκη επί του ΔΑΣΑΛ στον «Τάφο του Ινδού». Κορυφαίες οι Γουίλσον και Μεντιόλα.

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ το Τριφύλλι δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 79-67 επί του ΔΑΣΑΛ.

Οι πράσινες έδειξαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εξαιρετικό πρόσωπο στην επίθεση, ενώ περιόρισαν σε σημαντικό βαθμό την Χάμπτον.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν προμήνυε τόσο άνετη επικράτηση του Τριφυλλιού αφού η ομάδα των Λιοσίων μπήκε αρκετά δυνατά και έδειχνε πως θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο.

Η Λίντσεϊ Γουίλσον όμως είχε άλλη άποψη και φρόντισε να το δείξει με κάθε τρόπο. Η αμερικανίδα γκαρντ βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, οργάνωσε με πολύ καλά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ενώ εκτελούσε κάθε φορά που τις δινόταν ευκαιρία.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μεντιόλα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της με αποτέλεσμα το Τριφύλλι να πάει προηγούμενο στα αποδυτήρια με 40-34. Μάλιστα, οι σαράντα πόντοι που σημείωσαν οι πράσινες αποτελούν επιθετικό ρεκόρ ημιχρόνου για τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι ο οδηγός του παιχνιδιού με το δείκτη της διαφοράς να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 14 πόντους.

Έλαμψαν Γουίλσον και Μεντιόλα

Αν θέλει κανείς να κρατήσει κάτι συγκεκριμένο από το ματς αυτό σίγουρα θα ήταν η απόδοση των Γουίλσον και Μεντιόλα.

Η αμερικανίδα γκαρντ σταμάτησε στους 24 πόντους, με πέντε τρίποντα και έξι ασίστ, ενώ η Μεντιόλα είχε 23 πόντους, με δύο τρίποντα και 11 ριμπάουντ.

Παράλληλα, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και στην προσφορά όλων των κοριτσιών που χρησιμοποίησε ο Γιάννης Γερεουδάκης αφού όλες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Γερεουδάκης: «Αφιερωμένη στον Νίκο»

Ο προπονητής του Τριφυλλιού πριν ξεκινήσει να αναλύει το παιχνίδι θέλησε να αφιερώσει τη νίκη στον αδικοχαμένο Νίκο Καρακώστα.

«Η νίκη μας απέναντι στο ΔΑΣΑΛ είναι αφιερωμένη από όλους στον Νίκο που πρόσφερε τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό». Στη συνέχεια ο προπονητής των πρασίνων μιλώντας για το παιχνίδι είπε: «Σε ότι αφορά το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο αφού είχαμε μόνο δυόμιση μέρες να ξεκουραστούμε. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία από τις παίκτριές μου αφού όλες έδωσαν ότι μπορούσαν. Το ευχάριστο είναι ότι η διοίκηση είναι στο πλευρό μας και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα».

Παναθηναϊκός – ΔΑΣΑΛ 79-67
Τα δεκάλεπτα:
20-22, 40-34, 62-49, 79-67
Οι πόντοι του Τριφυλλιού: Γουίλσον 24 (5), Χαλιβελάκη, Ξάνθου 2, Νικολαΐδου 8, Πανταζή 4, Ζικυρίδου 6, Μεντιόλα 23 (2), Ίλιτς 12 (3)

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια