ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!



Ίσως καταντήσουμε γραφικοί και βαρεθούμε και οι ίδιοι τους εαυτούς μας ,αλλά τι χάλι ήταν πάλι το σημερινό στο μπάσκετ; Σε ευρωπαϊκό αγώνα ,λίγα λεπτά μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ,σε γήπεδο που δεν απέχει ούτε 100 μέτρα απο το ανοιχτό και μόλις 5.000 (με το ζόρι);; Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει για να γεμίσει το κλειστό; Αυτό είναι το ευχαριστώ στο τμήμα που μας κρατάει τόσα χρόνια στα δύσκολα;

30.000 στην μπάλα και μόλις 5.000 στο μπάσκετ!!

Αλήθεια ,οι υπόλοιποι 25.000 γνωρίζαν πως λίγα λεπτά αργότερα αγωνιζόμασταν στο κλειστό; Και όσοι το γνώριζαν γιατί δεν ήρθαν; Προτιμήσαν τι; Να δουν τον γαύρο με το αεκ; Τραγικό..

Και σαν να μην έφτανε αυτό ,μέσα στο κλειστό η ατμόσφαιρα ήταν εκκλησίας και ζεστάθηκε μόνο σε 3 σημεία. Στα γκολ του Σκόκο και στην λήξη της αναμέτρησης του ματς στο τηγάνι. Ως ένα σημείο δικαιολογημένο αυτό ,μιας και το ποδόσφαιρο καλώς ή κακώς είναι αυτό που καίει περισσότερο ,το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θα μας τονώσει υπερβολικά ,το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θα αλλάξει την όλη ψυχολογία στον κοσμο του Συλλόγου.

Αλλά όχι και να υπάρχει κόσμος που να γράφει στα παπάρια του ,τον αυτοκράτορα του ευρωπαϊκού μπάσκετ για τον γαύρο. Αυτό είναι κατάντια και πολλοί πρέπει να αναθεωρήσουν αν μισούν περισσότερο τον γαύρο απότι αγαπάνε τον Σύλλογο..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/1/10 12:57 μ.μ.

    na rotiso re paidia sto mpasket eixame 2 tympana alla dn irthe o organotis mas...egine kati ekso?(gt poli se kapoia fasi trexane ekso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου