ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!


Δυστιχώς τα πράγματα -για ακόμη μια φορά- δεν μας κάτσανε όπως θέλαμε και έτσι η διαφορά μειώθηκε στους 6 βαθμούς και με ένα δύσκολο πρόγραμμα να μας περιμένει. Το γιατί δεν ήρθε η νίκη σήμερα μπορεί και να χωράει μεγάλη ανάλυση και να βρούμε πολλά σημεία που μας φταίξανε. Αλλά η ουσία και αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι πως το φετινό πρωτάθλημα -και κατ επέκταση το κύπελλο- δεν θα το αφήσουμε να χαθεί .Είναι δικιά μας υπόθεση και θα την βγάλουμε εις πέρας!

Αυτό συνεπάγεται πως ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΟΥΜΕ !Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια τρέλα .Είναι αργά πλέον για να ξενερώσουμε. Έχουμε πάρει τα δείγματα γραφης που χρειαζόμαστε και πλέον έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως στα Γιάννενα θα στεφόμαστε πρωταθλητές!

Υποχρέωση του καθενός απο εμάς ,είναι να μην σβήνουμε την φλόγα που έχουμε μέσα μας και να μην μετριάζουμε την τρέλα μας για αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε καλύτερη ομάδα ,ο γαύρος ΔΕΝ έχει ομάδα ,στις 21 Μαρτίου τον έχουμε στο οακα και θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Απλή λογική!


Όσον αφορά το ματς ,ίσως δεν πιέσαμε όσο έπρεπε και ο προπονητής μας φοβήθηκε μετά απο κάποια φάση το ματς περισσότερο απο όσο έπρεπε. Οι ευκαιρίες που κάναμε ,θα μπορούσαν να ήταν και περισσότερες και με λίγη τύχη μπορεί και να κερδίζαμε σήμερα. Απλά δεν το χτυπήσαμε πολύ δυνατά το ματς και δεν κερδίσαμε.

Ποδόσφαιρο παίζουμε ,όλα τα αποτελέσματα είναι στο πρόγραμμα ,οπότε δεν απογοητευόμαστε και συνεχίζουμε. Το καλό της υπόθεσης είναι πως τα πάντα βρίσκονται στο χέρι μας και δεν περιμένουμε γκέλα του αντιπάλου μας.

Ο κόσμος σχεδόν γέμισε το οακα ,η ατμόσφαιρα ήταν καλή ,η χωρογραφία απίστευτη αλλά στο τέλος η ομάδα για ακόμη μια φορά (όταν δίνει μαζικό παρών) δεν του το ανταπέδωσε..

Σχόλια