ΜΗΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ!



Δεν νομίζω ότι σηκώνει κριτική το παιχνίδι, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με μεγαλύτερο σκορ» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού του Τριφυλλιού και συνέχισε:
Μπορεί να φαίνονται εύκολα αυτά τα παιχνίδια, αλλά ο προπονητής βγάζει και άλλα συμπεράσματα. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά, ενώ έχουμε έναν εύκολο αντίπαλο, να παίζουμε με τακουνάκια, έξω φάλτσο και αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά “μαγκιές”. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ πιο απλά. Αν μπορούμε να βάλουμε και τρίτο και τέταρτο γκολ, πρέπει να το βάλουμε


Συνέντευξη τύπου Νίκου Νιόπλια

Εμείς τα βιώνουμε χρόνια ,έχουμε χάσει πολύτιμους βαθμούς κατα περιόδους απο τέτοια εύκολα ματς και ο προπονητής καλά κάνει και τα λέει. Ο Παναθηναϊκός πρώτα χρειάζεται την ουσία και ύστερα το θέαμα. Και οι παίκτες μας πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς ανεξαιρέτως αντιπάλου και συνθηκών.

Είμαστε πρώτοι ,την ερχόμενη βδομάδα έχουμε ένα απο τα πιο δύσκολα ματς του πρωταθλήματος και με νίκη κλειδώνουμε το πρωτάθλημα ,ενώ με γκέλα βάζουμε ξανά τους ανύπαρκτους στο παιχνίδι. Ελπίζουμε να μην βγάλουμε τα μάτια μας ,μόνοι μας και ο προπονητής να τους έχει στην τσίτα όλη την εβδομάδα.

Σχόλια