ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΤΕ...

Καταρχήν να πιάσουμε την ΠΡΑΣΙΝΗ ,που στον βωμό υπεράσπισης του Θανάση ,πάει την κουβέντα αλλού ,μόνο και μόνο για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αγαπητοί συντάκτες της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ,αγαπητοί Γιαννακόπουλοι ,εμάς δεν είναι μέλημα μας να έχουμε αντιολυμπιακούς προέδρους. Εμείς θέλουμε πρώτα να είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ και να αγαπάνε τον Σύλλογο και ύστερα να μισούν τον γαύρο.

Αυτή είναι η λογική σειρά και αυτήν απαιτούμε ,με όποιον εμπλέκεται στα διοικητικά του Συλλόγου. Το πρώτο είναι απαραίτητο ,το δεύτερο προεραιτικό.

Πάμε τώρα κσι στην ντέρμπυ... εσείς τι ρόλο ακριβώς βαράτε; Πάλι ανακαλύψατε προβλήματα που δημιουργούνται απο ανθρώπους του Συλλόγου ,τους λεγόμενους παναθηναϊκάρες;; Ή σας βολεύει να δημιουργείτε μια τέτοια κατάσταση;

Λοιπόν Γκότζο και λοιποί ,κανένας δεν αμφισβήτησε την παναθηναίκοφροσύνη του Θανάση ...αυτό μόνο εσείς το κάνατε την περίοδο της πεκ. Δεν γνωρίζουμε τι προσπαθείτε να πετύχετε με αυτό ,αλλά σταμάτηστε το γιατί πλέον ο κόσμος δεν σας παίρνει στα σοβαρά..


Όσο για το εξώφυλλο της goal ,αγαπητοί δημοσιογράφοι που αγαπάτε τον αθλητισμό και δεν επιδιώκετε την οπαδικοποίηση ,το σκεπτικό κάθε νορμάλ οπαδού μας είναι απλό. Δεν μας ενδιαφέρει αν υπάρχει μίσος με τον αντίπαλο πρόεδρο ή όχι ,δε μας ενδιαφέρει αν υπάρχουν προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους ή όχι. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τους κερδίζουμε στο γήπεδο και να μην αφήνουμε κούπα .

Αλλά στην περίπτωση του πράκτορα ,απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπάρχουν φιλικές σχέσεις απο την στιγμή ,που επι μια πενταετία έκλεβε με πούστικους τρόπους τα πρωταθλήματα και ύστερα το ίδιο έκανε και στην μπάλα. Αυτός ο άνθρωπος είναι εχθρός για τον Σύλλογο ,μιας και οι δραστηριότητες του δεν περιορίζονται μόνο στα αγωνιστικά αλλά κυρίως στα εκτός αθλητικού χώρου.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου