ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΡΑΝΔΟΥ!



O κυρ Σάββας ξαναεμφανίστηκε με μια απολαυστική συνέντευξη ,λέγοντας για ακόμη μια φορά τα ίδια ,αν και να πούμε την αμαρτία μας κάθε φορά αυτά που λέει τα ακούμε με το ίδιο ενδιαφέρον. Πάντως μας είχε λείψει και αποτι βλέπουμε θα αναπληρώσει το κενό στο έπακρον..

Αλλά ρε κυρ Σάββα λύσε μας μια αποροία... καλά όσα λες για αδικία του γαύρου και όλα τα σχετικά ποιηματάκια ,αλλά πως τολμάς και πιάνεις στον στόμα σου ,τον πρόεδρο μας; Τουλάχιστον αυτού δεν του γαμούσε την γυναίκα του ,ο...κολλήτος του. Και στην τελική μαγκιά σου που είσαι περήφανος κερατάς και συνεχίζεις να κάνεις παρέα και να γλύφεις αυτόν που σου διέλυσε το σπίτι.

Αλλά μην βγάζεις τόση γλώσσα βρε κερατούκλη γιατί προκαλείς...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/1/10 1:54 μ.μ.

    ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ (ΠΧ. ΡΙΑΛ-ΝΕΟΥΣ Χ/ΛΑΟΥ). ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΒΛΟΓ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΝΕΑ Η' ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΑΜ_ΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΑΖΕΤΤΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΓΑΜ__ΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ.... ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου