ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!!



H χθεσινή μέρα για όσους ασχολούνται με τον Σύλλογο και όχι μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα ,στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία μιας και το ανδρικό μπάσκετ προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου ελλάδος ,το ανδρικό βόλλευ πέρασε στις 12 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ,το πόλο πρόκριθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ελλάδος με μια επιβλητική νίκη και το γυναικείο μπάσκετ συνέχισε τις νίκες του για το πρωτάθλημα.

Όλα καλά και ωραία μέχρι εδώ. Η απογοήτευση όμως ήρθε απο τον κόσμο και την παρουσία του σε αυτά τα ματς ,μιας και σε όλα παίζαμε στην έδρα μας. Στο μπάσκετ ίσως και να ήμασταν οι λιγότεροι απο κάθε άλλη φορά για φέτος ,στο βόλλευ ήταν λες και παίζαμε εκτός έδρας ,στο πόλο οι γνωστοί 100 (κι αν ήταν τόσοι..) και στο γυναικείο μπάσκετ τίποτα το ιδιαίτερο.

Το που διεξήχθησαν τα συγκεκριμένα ματς; ΟΑΚΑ μπάσκετ και πόλο ,γλυφάδα και Τάφο. Και όλα μέσα σε διάστημα 4 ωρών!! Και κάπου εδώ ανακύπτουν δύο προβλήματα ,που ουσιαστικά και τα δύο τα γνωρίζαμε. Το πρώτο έχει να κάνει με το γηπεδικό και το δεύτερο με την συνοχή του Συλλόγου.

Αν είχαμε τώρα το δικό μας γήπεδο ,το δικό μας αθλητικό κέντρο ,δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να συζητάμε τα τι και πως.  Ούτε θα υπήρχαν τόσο μικρές προσελεύσεις. Ο μεγαλύτερος ελληνικός αθλητικός Σύλλογος ,εν έτη 2010 ακόμη δεν έχει το δικό του σπίτι που να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του Συλλόγου. Αντιθέτως φιλοξενείται εδώ κι εκεί κι όπου κάτσει. Εδώ και 3 δεκαετίες εχουμε φτιάξει γήπεδα σε όλη την Αττική και ακόμη συντηρούμε το πανάκριβο οακα του κράτους ,τελειωμένα κλειστά όπως της Γλυφάδας και ό,τι άλλο τριτοτέταρτο προκύψει και μας το πλασάρουν ως αναγκαια ιδανική λύση για να μην μείνουμε στον δρόμο.

Δεύτερον ,είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο αλλαλούμ με τις ώρες .Γνωρίζουμε πως οι ώρες καθορίζονται απο τις ομοσπονδίες κατα κύριο λόγο ,αλλά πιστεύουμε πως γινόταν να υπάρχει μια καλύτερη κατανομή του και όχι μαζεμένες σε ένα τετράωρο και ο Σύλλογος να παίζει σε όλα τα σημεία της Αθήνας. Είναι απαραίτητο να υπάρχει ένας καλός σχεδιασμός καθορισμού ωρών απο όλα τα τμήματα και όχι μόνο 1-2. Όχι ότι αυτό έφταιγε που τα κλειστά που παίζαμε χθες ήταν άδεια ,απλά βοήθησε και αυτό!

Το βασικότερο είναι όμως πως ο Σύλλογος ακόμη δεν έχει αθλητικό κέντρο και αυτό το ψάξιμο θα το φάμε και τις επόμενες χρονιές..

Σχόλια