ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!



Ο Παναθηναϊκός πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα δώσει το παρών για έκτη συνεχόμενη φορά, με τις προηγούμενης πέντε να τον έχει κατακτήσει κιόλας. Το τελικό 99-63 τα λέει όλα για τον επαναληπτικό, όπου ο Ζοτς έδωσε πολλές ευκαιρίες στους "μικρούς". 

To παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε πολύ νωρίς, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει σε όλο το γήπεδο και να παίρνει κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς. Το 25-7 στο τέλος της πρώτης περιόδου τα λέει όλα, με τους πράσινους να προσφέρουν και θέαμα στους... απελπιστικά λίγους οπαδούς που πήγαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε πολλά πειράματα στην θέση "4", με τον Μπατίστ να παίζει για αρκετή ώρα εκεί, όπως και ο Σερμαντίνι που ήταν από τους κορυφαίους των πρασίνων. Στο... μενού υπήρχε και κοντό σχήμα με τον Περπέρογλου σαν πάουερ φόργουορντ, ενώ ο Ζοτς έδωσε αρκετό χρόνο στους "μικρούς" της ομάδας, Μπόγρη και Βεργίνη.

Μάλιστα ο δεύτερος με 10 πόντους σε 16' έκανε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης είχε 7 πόντους με αρκετά λάθη... Πολύ καλός και ο Καλάθης με έξι ασίστ, σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός μοίρασε συνολικά 30 και ας έπαιξαν οι βασικοί του γκαρντ για μικρό χρονικό διάστημα. Στα αξιοσημείωτα και το ότι επέστρεψε ο Σπανούλης, που αγωνίστηκε δέκα λεπτά ενώ το tendex έσπασε ο Πέκοβιτς, που σε 6 λεπτά είχε 14 πόντους!

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 13, Τέπιτς 11(1), Σπανούλης 3(1), Περπέρογλου 4, Μπατίστ 13(1), Φώτσης 6(1), Βεργίνης 10(2), Γιασικεβίτσιους 2, Μπόγρης 7, Διαμαντίδης 9(1), Πέκοβιτς 14, Καλάθης 7
Ηρακλής (Κακιούσης): Καστλ 3, Ακεψιμιάδης 2, Λαμπρόπουλος 18(1), Λάππς 2, Καραποστόλου 8(2), Πέτροβιτς 20(3), Τσαμάτος 4, Μπούτσι 2, Δέσπος 4. 


Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια