ΒΛΑΣΣΗΣ...ΠΑΡΩΝ!



Αυτό που ευχόμασταν όλοι και ο Βλάσσης μετά την σημερινή του συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ,ανακοίνωσε -ουσιαστικά- πως επιστρέφει σιγά-σιγά στα κοινά του Συλλόγου. Για αρχή ,δεσμεύτηκε πως όποιον παίκτη του ζητήσει ο Καζάζης ,θα του τον φέρει! Το οποίο σημαίνει πως ετοιμαστείτε για μεγάλο μπαμ ,γιατί ο Βλάσσης έχει φέρει ουκ λίγα μεγάλα ονόματα ,όταν είχε τα ηνία του τμήματος.

Αυτό είναι το ένα σκέλος. Το άλλο είναι η επιστροφή του στον Σύλλογο και σίγουρα μετά τις σημερινές δεσμεύσεις του Μιχάλη Κίτσιου σχετικά με το άνοιγμα του ερασιτέχνη ,θα πρέπει να περιμένουμε σε πιο ενεργό ρόλο ον Βλάσση ,καθώς έχει δείξει στο παρελθόν πως αγαπάει τον Σύλλογο και δεν τον νοιάζει το κόστος !

Εμείς απο την πλευρά μας ,δεν μπορούμε παρα να είμαστε ευχαρηστημένοι απο μια τέτοια εξελιξη  και γιατί όχι να εμφανιστούν κι άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκοί και να προσφέρουν στον Σύλλογο.

Αρκεί το άνοιγμα του ερασιτέχνη να είναι ουσιαστικό και όχι για τα μάτια του κόσμου με ποσά τρελά και ανέφικτες συνδρομές.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ!!


Όσο για τον ποιον να φέρει ο Βλάσσης ,μια επιθυμία...

Σχόλια