AΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό με 85-47 επί της ΑΕΚ στο άδειο Ελληνικό, με τους πράσινους να παραδίδουν μαθήματα μπάσκετ. Στην επιστροφή των Διαμαντίδη και Πέκοβιτς, ο Παναθηναϊκός είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να... ιδρώσει για να πάρει τη νίκη στο άδειο Ελληνικό. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, αλλά ανεβάζοντας την πίεση του σε όλο το γήπεδο και εκμεταλλευόμενος την χαώδης διαφορά ταλέντου και ποιότητας που είχε στην Front Line, έφτασε σε μία επιβλητική νίκη, όπως φανερώνει και το τελικό σκορ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πήρε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν άστοχος και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα... κέφια των Μπατίστ και Πέκοβιτς. Οι δυο τους, μαζί με τον εκπληκτικό Τσαρτσαρή και την πίεση σε όλο το γήπεδο, που γέμισε με πολλά προβλήματα τους κιτρινόμαυρους, έδωσαν στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να ξεφύγει στο σκορ.

Το 23-27 έγινε 23-38 και οι πράσινοι δεν στάματησαν για να ολοκληρώσουν το ματς με ένα 13-0 στο τέλος με ηγέτη τον Σερμαντίνι! Για τους πράσινους επέστρεψαν οι Διαμαντίδης και Πέκοβιτς που έδειξαν να έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού τους, ενώ ο μοναδικός που δεν σκόραρε ήταν ο Ντρου Νίκολας που προφυλάχθηκε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. ΑΕΚ (Πεδουλάκης): Μαρίνος, Γκριν 2, Νικολαϊδης 10, Μελς 1, Μακ 10, Παπαντωνίου 5, Γιέρεμιτς, Αντωνάκης, Καλλινικίδης 9, Τουντζιαράκης 3, Φράνσις 7Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 10, Τέπιτς 11, Βεργίνης 2, Περπέρογλου 9, Μπατίστ 13, Φώτσης 2, Γιασικεβίτσιους 7, Νίκολας, Τσαρτσαρής 13, Διαμαντίδης 5, Πέκοβιτς 10, Καλάθης 3
 

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια