ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!

Είναι στη θέση του οδηγού για πολύ καιρό και έτσι όπως τους βλέπω, όταν παίζουν απέναντί μας, είναι άνετοι. Έχουν κάποιους παίκτες που νιώθω ότι είναι πολύ αλαζόνες και δεν μου αρέσει αυτό. Είμαι επαγγελματίας, είσαι κι εσύ, έλα να παίξουμε ως επαγγελματίες. Lets play! Από δώ και πέρα αυτό το παιχνίδι σημαίνει για μένα παρά πολλά, γιατί σιχαίνομαι τους αλαζόνες, σιχαίνομαι αυτή την συμπεριφορά. Γι' αυτό θα έχω πάντα επιθετική διάθεση.

Τάδε έφη Τζόν Τσίλντρες

Και εκεί που όλα κυλάνε ήρεμα και ξεκινάει άλλη μια μέρα ,διαβάζεις τις δηλώσεις του μεγάλου αστεριού του γαύρου και δεν ξέρεις αν πρέπει να σου ανεβεί η πίεση στο κεφάλι ,αν πρέπει να αρχίζεις να πιστευεις σοβαρά πως η βλακεία είναι μεταδιδώμενη στο λιμάνι ή αν πρέπει να γελάσεις..

Και πόσο μάλλον όταν μιλάει ένας καραγκιοζάκος που τον πλασάρανε ως Ντομινίκ (για να καταλάβετε πόσο ιερόσυλοι μπορεί να γίνουν..) και πέρυσι τον είχαμε φαπώσει όπου τον πετύχαμε με τους πλέον εξευτελιστικούς τρόπους. Ίσως άλλα να του λένε στο λιμάνι ,ίσως να μην γνωρίζει τι έχει καταφέρει η ομαδάρα μας τα τελευταία χρόνια ,ίσως να είναι απλά βλάκας..

Αλλά για να λέμε και την αλήθεια ,οι συγκεκριμένες δηλώσεις μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην ομάδα μας ,μιας και εξαλείφονται και οι τελευταίες πιθανότητες για να κατέβουν οι παίκτες μας στα ματς με τον γαύρο στο χαλαρό.

Ο Τσίλντρες απλά καλό θα είναι να σέβεται τους βιαστές του και να μην ανοίγει απο τόσο νωρίς το στοματάκι του..

Σχόλια