ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ!



Σήμερα σε πολλούς έκατσαν στραβά ,οι αποδοκιμασίες στην είσοδο του Τζιώλη στο ματς και στα υβριστικά συνθήματα που τον ακολούθησαν. Μέχρι και ο προπονητής μας κλήθηκε να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα ,λέγοντας πως τέτοιες αντιδράσεις δημιουργούν αρνητική αύρα στην ομάδα.

Όχι κ.Νιόπλια! Αρνητική αύρα δημιουργείται ,όταν χρησημοποιείται τελειωμένους παίκτες. Για ποιο λόγο να παίξει σήμερα αυτό το κωλόπαιδο που απαξιώνε όπου και όποτε μπορεί τον Σύλλογο; Που νομίζει ότι του χρωστάμε κιόλας του καραγκιόζη..

Το μήνυμα σήμερα το έστειλε ο κόσμος και όσο συνεχίζει να χρησημοποιείται ,θα προκύπτουν και προβλήματα. Η διοίκηση έπρεπε με την αλλαγή προπονητη ,να ασκήσει βέτο και να μην τον επαναφέρει στην πρώτη ομάδα. Προφανώς ο Τεν Κάτε δεν ηταν τρελός και κατάλαβε με τι κωλοχαρακτήρα είχε να κάνει.

Άραγε θυμάται κανείς τις δηλώσεις του πέρυσι ,όταν μας αποχαιρετούσε για Βρέμη; Ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει και όλα τα σχετικά; Που νομίζει ότι είναι και κανάς παικταράς τρομάρα του.. Αν ήσουν παικταράς αλεξάκο ,θα σε αγόραζαν οι γερμανοί και δεν θα σε στέλνανε πακέτο πίσω. Ένα ταλέντο ήσουν και μάλλον θα παραμείνεις αιώνιος ,καθώς ούτε τρελές ικανότητες έχεις ,ούτε τον χαρακτήρα που θα σε κάνει όνομα.

Για καμιά μικρομεσαία ομάδα ίσως και να χρησημεύεις κάπου ,αλλά το να παίζεις στον Παναθηναϊκό είναι πολυτέλεια για σένα και πρέπει να ευχαριτείς στον Θεό που δεν σε έχουν στείλει απο την παε σε κανα αγροτικό αστέρα.

Το σημερινό δεν ήταν τίποτα σε αυτά που θα ακολουθήσουν ,εάν συνεχίζει να χρησημοποιείται ο εν λόγω σταρχιδιστής.. και ήταν μήνυμα προς όλους! Αυτοί οι παίκτες μας οδήγησαν σε ευρωπαϊκές ξεφτύλες και ανυπαρξίας μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτούς πρέπει να ξεφορτωθούμε άμεσα ,ώστε να καθαρίσει η ομάδα.

ΥΣ: Αυτός ο παίκτης αξίζει να πάρει έστω και ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του νταμπλ;

ΥΣ2: Ο υπερασπιστής του Κ.Γκότζος αύριο λογικά πρέπει να έχει συγκινητική αναφορά στο πρωτοσέλιδο του..

ΥΣ3: Απο εποχή Παπανικολάου ,έχει να πέσει κράξιμο σε παίκτη μας..

Σχόλια