ANETA!



Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 74-66 της Πρόκομ παρά τα άσχημα ποσοστά του και την κακή επιθετική του παρουσία. Κύριο όπλο του η άμυνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και εγκλώβισε τους Πολωνούς της Πρόκομ

Αν και αρκετά ενθουσιώδης στην αρχή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Πρόκομ, που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο Τορ-16.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυνατά προηγήθηκαν μέχρι και 10 πόντους αλλά οι... Αμερικανοί της Πρόκομ ήταν ακριβώς το αντίθετο από τον Παναθηναϊκό στην αρχή του αγώνα... εύστοχοι δηλαδή!

Ο Παναθηναϊκός είχε συνολικά στον αγώνα 24/59 σουτ αλλά ήταν άστοχος ακόμα και στις βολές (20/29) για να μείνει για αρκετή ώρα από το τέλος του ημιχρόνου και μετά, πίσω στο σκορ. Η Πρόκομ πίεσε, έπαιξε πολύ σκληρή άμυνα, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε, πίεσε πολύ στην άμυνα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Από την μεριά τους οι Πολωνοί έχασαν πολλά σουτ κυρίως από την περιφέρεια, σε ένα... κακό ποιοτικά ματς, από το οποίο θα θυμόμαστε τους πανηγυρισμούς των οπαδών του Παναθηναϊκού στα γκολ της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", την εμφάνιση του Σισέ με την φανέλα του Γιασικεβίτσιους στον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα με τη νίκη των πρασίνων.

Μία νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ακόμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, περιμένοντας ένα στραβοπάτημα της Ρεάλ.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 6(1), Σπανούλης 6, Περπέρογλου 5(1), Μπατίστ 13, Φώτησς 5(1), Νίκολας 13, Τσαρτσαρής 4, Πέκοβιτς 10, Καλάθης 2, Σερμαντίνι 2, Γιασικεβίτσιους 8

Πρόκομ (Πατσέσας): Σεβέριν, Χάρινγκτον, Λόγκαν 6, Κοστρζέβσκι, Γιάγκλα 4, Λαπέτα 3, Σβτσότσκα, Βάρντα 4, Γουντς 16, Μπάρελ 12, Γιούινγκ 19(3), Χρικάνιουκ 2
 
Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr 


Σχόλια