TA MATIA ΣΑΣ...13 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!



Το Σάββατο στις 19:00 παίζουμε ένα καθοριστικό ματς για την συνέχεια του πρωταθλήματος και μέχρι σήμερα οι μέτοχοι βρίσκουν πιο ουσιαστικό να ασχολούνται με τις προσωπικές τους διαμάχες και όχι με το ματς. Πάνω στην Θεσσαλονίκη ,μας περιμένουν πως και πως. Θα λυσσάξουν να μας νικήσουν και νας μας κόψουν βαθμούς και εμείς δεν το έχουμε πάρει στα σοβαρά. Ο Ηρακλής κατά παράδοση όποτε παίζει μας σκίζεται για να μας πάρει έστω και μια ισοπαλία και εμείς το περνάμε το ματς στο ντούκου.

Αν γκελάρουμε πάνω ,τελειώσαμε! Μένουμε 3 ή 4 πόντους πίσω και μετά ,άντε πιάστο το πουλάκι. Θα λέμε πάλι τι έφταιξε και τα τι και πως ,ενώ μέχρι σήμερα ασχολούμαστε με εξωγηπεδικά πράγματα.

Ελπίζουμε Νιόπλιας και Βαζέχα να έχουν αντιληφθεί ,τι συνθήκες πρόκειται να αντιμετωπίσουν πάνω και να το έχουν περάσει και στους παίκτες. Ακούμε για 4-3-3 και πρέσινγκ σε όλα τα σημεία του γηπέδου ,πράγμα που σημαίνει επιθετικό και απόλυτο ποδόσφαιρο. Τους παίκτες τους διαθέτουμε (Λέτο και Σάλπι έξω) ,άρα μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο.


ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΑ.... ΣΑΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ,ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ

Σχόλια