PUTANA ULEB!


 
Το σημερινό σφαγείο ,ίσως δεν έχει προηγούμενο! Χρόνια τώρα γνωρίζουμε πως δεν είμαστε απο τα αγαπημένα παιδιά της uleb ,αλλά δεν είχαμε πάρει πρέφα πόσο πολύ δεν μας γουστάρουν. Ή για να είμαστε ακριβείς ,πόσο πολύ σπρώχνουν την Ρεάλ φέτος και πόσο δεν θέλουν ,γιατί δεν πρέπει (σύμφωνα με την λογική τους) να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι εμείς. Τα τελευταία χρόνια οι διαιτησίες που αντιμετωπίζουμε θα έπρεπε να μας ευνοούν με την απλή λογική του ισχυρού ,μιας και είμαστε η κορυφαία ομάδα της τελευταίας δεκαπενταετίας. Αντί για αυτό ,μας συμπεριφέρονται με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Λες και είμαστε καμια σλοβενοπολωνική ομάδα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα .Δεν σέβονται την ομάδα και κατ επέκταση παίκτες και προπονητή που είναι παγκοσμίου φήμης .

Η αλήθεια είναι πως απο πέρυσι είχαμε προειδοποιηθεί για τις διαθέσεις τις uleb στον τελικό του Βερολίνου ,που τα 3 κοράκια καταφέρανε και γυρίσανε τον πιο καθαρό τελικό των τελευταίων ετών. Ένα ματς που αν δεν γινόντουσαν πράγματα και θαύματα ,θα τον είχαμε τελειώσει με μεγάλη διαφορά. Και τότε είχε γίνει της κακομοίρας ,με τον Θανάση να πετάει χαρτονομίσματα στους διαιτητές και τον Ζοτς να τους ξεγυμνωνει όλους.

Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ισπανική ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε την εύνοια των ισπανικών ομάδων απο την euroleague.
Σήμερα αντιμετωπίσαμε την Ρεαλ. Μια απο τις αγαπημένες ομάδες του Μπερτομέου.
Σήμερα αγωνιστήκαμε εναντίον της ομάδας του Μεσίνα. Του πιο ευνοημένου προπονητή απο διατησίες και uleb τα τελευταία χρόνια.

Ε ,απλά υπήρχε εντολή να χάσουμε και χάσαμε. Αλλά όχι και με τόσο προκλητικές αποφάσεις που φέρνουν αηδία ρε παιδιά.. εδώ πέρα περνάγανε την μπάλα απο την σέντρα ,ύστερα απο 8 δεύτερα και συνεχιζότανε το παιχνίδι. Σφυριζόντουσαν ανάποδα φάουλ. Μέχρι και ο Μεσίνα μπήκε σε κάποια φάση στο παρκέ και έπαιξε άμυνα!! Δηλαδή τι άλλο να κάνουνε ;;

Οι Γιαννακόπουλοι ,επειδή οι διαθέσεις της uleb απο νωρίς φανήκανε ,πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους και να σφίξουν λίγο τους κώλους των Ισπανών. Είμαστε διαφήμιση για την διοργάνωση τους και για το ευρωπαίκό μπάσκετ γενικότερα και απαιτούμε περισσότερο σεβασμό. Είμαστε απο τις εμπορικές -αν όχι η πιο εμπορική- ομάδες και κόβουμε απο τα περισότερα εισιτήρια. Οι μαγκιές και τα στημένα πρέπει να τους τα κόψουμε απο τώρα .

Και οι παίκτες αντιλήφθηκαν σήμερα τι επρόκειτο να επακολουθήσει. Ας βάλουν τα δυνατά τους και να γαμήσουν τους πάντες και τα πάντα με την απόδοση τους.

Σχόλια