EΓΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!

Είναι απο τις περιπτώσεις που αυτό το σύνθημα ισχύει και γίνεται πράξη στον μέγιστο βαθμό. Δυστιχώς η ομάδα μας έχασε απο την Ρεάλ ,όχι λόγω διαφοράς αγωνιστικού επιπέδου ,αλλά εξαιτίας διαφοράς διατητικών και διοικητικών σχέσεων με την uleb. Τι να κάνουμε; Έπρεπε σήμερα να μας κερδίσει η Ρεάλ και μας κέρδισε..

Αυτη είναι η μια -και πιο σημαντική- όψη του νομίσματος ,αφού οι διατητικές αποφάσεις ήταν κάτι παραπάνω απο προκλητικές. Η άλλη είναι η όχι τόσο καλη απόδοση μας ,αφού γίναμε έρμαια των τριποντων των Ισπανών ,μιας και συνέχεια σουτάρανε ξεμαρκάριστοι. Σίγουρα και η ομάδα δεν έχει πιάσει ταβάνι στην απόδοση της αλλά και πάλι ,αν δούμε τα πράγματα απο αντικειμενική σκοπιά ,η ομάδα μας είναι καλύτερη απο την Ρεάλ και αυτη η ήττα -πόσο μάλλον η διαφορά στο τελικό σκορ- είναι πλασματική.

Αν συνυπολογήσουμε και τις απουσίες των Διαμαντίδη και Σάρας ,αντιλαμβανόμαστε όλοι πως δεν θα ξαναδοθεί στην Ρεαλ τέτοια ευκαιρία ,όπως και ότι στην επομενη συνάντηση μας ,οι παίκτες μας θα είναι πιο υποψιασμένοι.

Το κλειστό ήταν κατάμεστο και επιβεβαιώνει πως είναι η πιο καυτή έδρα με διαφορά ,όταν γεμίζει. Ο κόσμος είχε ερθει με όρεξη στο ματς και αυτο φάνηκε απο τις αντιδράσεις του. Αυτό το οακα πρέπει να είναι καθε φορά γεμάτο! Είναι ένα μεγάλο όπλο και πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε!


Τελικό σκορ για την ιστορία...67-76. Ο δρόμος είναι μακρύς και μακάρι σε κάποιο πιο κρίσημο σημείο να τους πετύχουμε και να φανεί η πραγματική διαφορά.

ΥΣ:Παραθέτουμε τις δηλώσεις του Ζοτς που τα λένε όλα!

«Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί απλά δεν ήταν παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε οκτώ παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η διαιτησία ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού. Απολύτως διαφορετικά κριτήρια για την μία και την άλλη πλευρά. Το λέω αυτό γιατί παρακολουθήσαμε τώρα στα αποδυτήρια τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα, κατοχή με κατοχή. Αυτό είπα και στους διαιτητές… είμαι 19 χρόνια προπονητής και είναι πολύ εύκολο να καταλάβω τι ήρθαν να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Από την δεύτερη επίθεση μας υπήρχε φάουλ εναντίον μας που δεν δόθηκε και ο διαιτητής μου είπε ότι έχω δίκιο, αλλά μόνο στην πρώτη φάση υπήρχε φάουλ και δεν το έδωσα.Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι με τέτοια διαιτησία ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι. Είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Και πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Μόνο όταν μας σφύριζε κάποια στιγμή τους χειροκροτούσαν όλοι, φυσικά ειρωνικά»
«Από τα πρώτα τους σφυρίγματα φάνηκε. Από την τεχνική ποινή στα πρώτα πέντε λεπτά. Έγινε καθαρό φάουλ και οι παίκτες είχαν μια φυσιολογική αντίδραση. Πρώτα κοίταξε την μπάλα, μετά εμάς και έδωσε τεχνική ποινή. Στο 5’ ενώ κανονικά έρχεται στον πάγκο και κάνει συστάσεις. Αλλά φαίνεται από αυτό, τι ήθελαν να κάνουν σήμερα. Να πούμε για το αντιαθλητικό φάουλ που σφύριξαν στον Σπανούλη; Αυτό σημαίνει κατοχή της μπάλας και βολές. Και σε εσκεμμένο φάουλ του Πριτζιόνι δεν δόθηκε. Ας έρθει όποιος θέλει να δούμε μαζί το τι έγινε»
«Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας βοηθήσει. Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και έχουμε ακόμα δύο αγώνες να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους. Ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά όλοι κατάλαβαν το τι συνέβη»


Σχόλια

  1. καλημερα αδελφε
    μας γαμησε η διαιτησια..αλλα οταν ειμαστε πληρεις δεν θα μασαμε ουτε κ απο αυτην..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου