ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ..



Είχα την ευκαιρία χθες κατα τύχη και μετά απο πολύ καιρο να ακούσω την εκπομπή του κ.Γκότζου απο τον σταθμό που πριν λίγα χρονάκια έκραζε γιατί τον θεωρούσε γαύρικο αλλά τελικά τα λεφτά ήταν πολλά. Βλέπετε ο τζόγος είναι μια συνήθεια που απαιτεί συνέχεια μεγάλο κεφάλαιο.

Τέλος πάντων ,ήμουν περίεργος να δω σε τι επίπεδα θα κυμαίνονται οι απόψεις του και γενικά οι απόψεις των σημαδεμένων ακροατών του. Βασικά δεν γνώριζα ,αν ακόμη οι εντελώς τυχαίες γραμμές που βγαίνανε θα ήταν είτε γαύροι ,είτε άνθρωποι που ταυτίζονται οι απόψεις τους μαζί του. Και τελικά όσο άκουσα ,τέτοιοι τύποι βγήκανε!

Ο Τεν Κάτε είχε φύγει ,η ομάδα χθες προκρίθηκε ,στο γήπεδο επικρατούσε μια ωραία ατμόσφαιρα ,άρα έπρεπε και ο ίδιος να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.. Έλα όμως που κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Τώρα που φαγώθηκε ο Ολλανδός ,ούτε να κράξει απο τόσο νωρίς μπορεί ,ούτε να αρχίζει να πετάει σπόντες για τους παίκτες. Άρα επόμενος στόχος και νο1 αποστολή ,το φάγωμα του Νικόλα Πατέρα ,που τον έκανε στην άκρη το καλοκαίρι με τα διαρκείας και τα αποκλειστικά και ακόμη δεν μπορεί να το χωνέψει.

Και επειδή ό,τι ευθύνη θα του έριχνε ,θα έπρεπε να είχε και βάση ,βρήκε αφορμή να ξεκινήσει την ιστορία με την Ριζούπολη. Πως όλοι στον Σύλλογο πρώτο τους μέλημα ήταν να συγκρίνουν τις καταστάσεις με την Ριζούπολη και να δείξουν πόσο άχρηστος ήταν ο Τζίγγερ και όχι να πάνε να πάρουνε την νίκη στο Καραϊσκάκη. Ποιος σου είπε κ.Γκότζο πως δουλειά της διοίκησης είναι να ασχολείται με τα αγωνιστικά και όχι τα εξωαγωνιστικά λίγες μέρες πριν το ντέρμπυ; Τι ήθελες δηλαδή ,να ασχολείται ο Πατέρας με το τι σύστημα θα κατεβάσει ο Τεν Κάτε και όχι με το πως θα προφυλλάξει την ομάδα και θα είναι πλάι της; Να πηγαίναμε ξεγύμνωτοι όπως στην αποφράδα μέρα της Ριζούπολης και να γινόταν η ομάδα έρμαιο του κάθε τραμπούκου του πράκτορα; Τότε όλοι μ τα αγωνιστικά και μόνο ασχολούμασταν και είδες πόσο τέλεια τα καταφέρανε οι Φιλιππίδης-Τζίγγερ.

Δεύτερο θέμα που έθιξε ήταν οι δαπανηρές μεταγραφές σε τυχάρπαστους παίκτες. Μαζί σου ,ούτε ο Μελλίσης ,ούτε ο Χριστοδουλόπουλος ,ούτε και ο Κλέιτον άξιζαν τόσα λεφτά .Όμως τι πας και συγκρίνεις τους Ενακαρίρε και λοιπούς του νταμπλ που έφερε εκείνο το καλοκαίρι ο Τζίγγερ; Προσπαθούσε να αποδείξει οτι ο Ενακαρίρε ήταν μεγάλος παίκτης ,πως είχε όλα τα στοιχεία που ήθελε ο Παναθηναϊκός...ρε μας δουλεύεις; Τον ίδιο Ενακαρίρε βλέπαμε; Αυτόν που βρισκόταν αλλου για αλλού και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του; Βέβαια μετά είπε μόνος του την αλήθεια ..πως ο Ζάετς τόσα λεφτά του δίνανε ,αυτούς έφερνε. Τα λεφτά όμως κ.Γκότζο ποιος τα έδινε; Εγώ ή ο Τζίγγερ; Ποιος την έβγαζε με λύσεις Μάριτς ,Ζουτάουτας ,Επαλέ ,Μόρις ,Μίτου ,Σκάτσελ ,Μπικόφσκι ,Ενακαρίρε και τόσους άλλους που δεν μπορώ να θυμηθώ...ε;

Τελικά όπως φαίνεται μάλλον κ.Γκότζο εσείς δημιουργείτε κλίμα απο το πουθενά ,μιας και χθες δεν υπήρχε κανένας λόγος να θίξεται θέμα Ρζούπολης και οτιδήποτε άλλο θα ερχόταν σε σύγκριση με την εποχή Τζίγγερ. Κατηγορείς τους άλλους ότι δημιουργούν κλίμα διχασμού ,αλλά μάλλον εσύ το επιδιώκεις συνέεχια..

Σχόλια