AΛΗΘΕΙΑ ,ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ;;



Πάντως όχι ο Πατέρας. Γιατί η απόφαση να φύγει ο Τεν Κάτε ,αποκλείεται να είναι δικιά του σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Εκτός κι αν είναι διχασμένη προσωπικότητα ,εκτός κι αν μας δούλευε τόσο καιρό..

Αυτή η απόφαση είναι ύστερα απο πιεσεις των υπόλοιπων μετόχων. Και αφήστε μας να μαντέψουμε ,ο ένας σίγουρα είναι ο Τζίγγερ ,που το βρήκε τέλεια ευκαιρία να κάνει μπουρδέλο την ομάδα ,ώστε να κάνει δυναμικό come back (και λέγαμε χθες πόσο καλα είναι ,που βρίσκεται μακριά μας..καλοί μαλάκες είμαστε ). Και δυστιχώς η άλλη πηγή πίεσης προέρχεται απο τους Γιαννακόπουλους ή σε ελεύθερη μετάφραση ο Δημητράκης σε φωνή Παύλου. Και μην ρωτήσει κανείς αφελής που αποσκοπεί. Προφανώς στο άμεσο φάγωμα του Πατέρα..

Σε όλα αυτά τι κάνει ο Βγενόπουλος ; Γιατί σίγουρα αυτός δεν θα ενέκρινε μια τέτοια απόφαση ,αφού δεν συνάπτει με την λογική του. Ο Πατέρας;; Δεν έχει κανένα λόγο; Τι είναι ; Μια μαριονέτα που απλώς εκτελεί εντολές;;

Ρε πάμε καλά; Άλλα λέτε κι άλλα κάνετε; Δεν καταλαβένετε πως έτσι γίνεται μπουρδέλο η ομάδα ; Πότε μας βοήθησε μια αλλαγη προπονητή στην μέση της περιόδου; Πότε πήραμε πρωτάθλημα και δεν το θυμόμαστε;;

Δυστιχώς η σημερινή κίνηση ,σημαίνει πολλά .Επιβεβαιώνεται πως Δημητράκης και Τζίγγερ τα βρήκανε και πως ετοιμάζουν κοινή επιστροφή το καλοκαίρι ,με φάγωμα του Πατέρα και αποστασιοποίηση του Βγενόπουλου απο τα διοικητικά δρώμενα.

Εμείς τι; Ποιον να υποστηρίξουμε και γιατί; Ποιος θέλει τελικά το καλό του Συλλόγου και ποιος δεν μας δουλεύει;;

Σχόλια