ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ...



...σε λίγες ώρες μπαίνει το 2010 και θα θέλαμε να στείλουμε το δικό μας γράμμα με τις πράσινες επιθυμίες !

-Η ομάδα ποδοσφαίρου να μην γκελάρει στα επόμενα ματς και με μια καθαρή νίκη στο οακα επι του γαύρου να επισφραγίζει την ανωτερότητα της και να κατακτάει το πρωτάθλημα!

-Να εκμεταλλευτούν την απουσία του γαύρου και του αεκ και να κατακτήσουν και το κύπελλο ,ώστε η αγωνιστική χρονιά να κλείσει με ένα νταμπλ.

-Στην Ευρώπη να κάνουμε το μπαμ και να αποκλείσουμε την Ρόμα και ύστερα...ό,τι προκύψει.

-Στο μπάσκετ τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο τα περυσινά. Ενα ακόμα triple crown που θα εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη μας και θα τονώσει ακόμη περισσότερο την περηφάνεια των Παναθηναϊκών σε ολόκληρο τον κόσμο.

-Στο βόλλευ αντρών να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ελλάδας ,με ένα βαρβάτο νταμπλ. Η ομάδα έχει τα φόντα για κάτι τέτοιο ,το μόνο που της χρειάζεται είναι η σοβαρότητα και η συνέχεια.

-Στο βόλλευ γυναικών η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να πραγματοποιήσει πορεία παρόμοια με πέρυσι. Νταμπλ και ευρωπαίκό final four!

-Στο πόλο τα παλικάρια μας να πάνε όσο ψηλότερα μπορούν και να παίζουν σε όλους τους αγώνες με το ίδιο πάθος.

-Στο μπάσκετ γυναικών το μόνο που ελπίζουμε είναι τα πράγματα το καλοκαίρι να μπουν σε μια τάξη και επιτέλους να μπούμε σε τροχιά πρωταθλητισμού. Γιατί για φέτος δεν έχουμε δυστιχώς στόχους.

-Στον ερασιτέχνη να ανοίξουν επιτέλους οι πόρτες με νορμάλ συνδρομές και όχι απαιτήσεις εξωπραγματικών ποσών. Να βρεθούν επιφανείς επιχειρηματίες που θα αναλάβουν τμήματα και θα συνεισφέρουν πραγματικά και πλέον το "πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.." να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα απο του χρόνου.

-Ο κόσμος του Συλλόγου να είναι ενωμένος .

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 2010!!

Σχόλια